Yeniçağ gazetesi ulusal çapta basılı yayıncılığa son verdi: Birçok bayide yer almayacak

İYİ Parti'ye yakınlığı ile bilinen Yeniçağ gazetesi 30 Nisan'dan itibaren birçok gazete bayisinde yer almayacak. Yapılan açıklamada söz konusu kararın gerekçesi olarak maliyet artışları gösterildi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik'in imtiyaz sahibi olduğu Yeniçağ gazetesi maliyet artışları ve tiraj kaybı sonrası basılı yayıncılığa son verme kararı aldı. Gazete, internette yayınlarına devam edecek.

“Farklı sektörlerdeki şirketlerimizin kârları ile YENİÇAĞ’ı finanse edip hiçbir kurum veya şahıstan tek bir kuruş destek almadan 20 yıl boyunca; bağımsız, bağlantısız, özgür ve cesur yayıncılık yaptık.

20 yıldır bayilerinden her gün YENİÇAĞ’ı alan, her uğradığımız saldırıda yanımızda olan siz değerli okuyucularımıza minnettarız.

Değerli Yeniçağ okurları;

Gelinen noktada; tamamı dövize bağlı kâğıt, kalıp, boya fiyatlarının astronomik artışı zararlarımızı telafi edilemez düzeyde büyüttü.

Zararlarımız karşılanamaz boyuta ulaştı. Durum karşısında; büyük bir üzüntüyle ulusal yayıncılıktan, bölgesel yayına geçmeye karar verdik. Böylece, 30 Nisan’dan sonra YENİÇAĞ birçok gazete bayiinde olmayacak.”

Yeniçağ gazetesi ulusal çapta basılı yayıncılığa son verdi: Birçok bayide yer almayacak ile ilgili etiketler Yeniçağ Gazetesi basim bayi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.