Yeniçağ, Batuhan Çolak'la yolları ayırdı...

Yeniçağ Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Batuhan Çolak, yaptığı açıklamada işine son verildiğini duyurdu.

Çolak haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Yeniçağ, Batuhan Çolak'la yolları ayırdı...

Paylaşımında ''Yeniçağ'daki genel yayın yönetmenliği ve yazarlık görevlerime hiçbir mazeret gösterilmeksizin, son derece yakışıksız bir yöntemle son verildi.Bu haksız ve saygısız eylemi izah edebilecek bir kelime bulamıyorum. Operasyonun bir ayağı da içerideymiş, göremedik! Yeniçağ uzantılı kişisel mail hesabımın (çıkış evrakı tarafıma tebliğ edilmeden) şifresi değiştirilmiş ve içine girilmiş. Tazminatımı da asgari ücret üzerinden vermeye kalkıyorlar. Bunlar suçtur! Milliyetçilik adı altında kul hakkı yiyenler, o hak elbet ayağınıza dolanacak!'' ifadelerini kullandı.

Yeniçağ, Batuhan Çolak'la yolları ayırdı... - Resim : 2

SAHTE BELGEYİ PAYLAŞTI
MİT mensubunu ifşası soruşturması kapsamında Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı. Bu gelişme üzerine sosyal medyada Ağırel ile ilgili kararda birbirine zıt ifadeler olduğu iddia edilmiş ve bazı görseller paylaşılmıştı. Ancak söz konusu görsellerin sahte belge sabihi olduğu ortaya çıkmış ve bu belgeleri paylaşanlar hakkında hukuki işlem başlatılmıştı. Çolak sosyal medya hesabından söz konusu belgeyi paylaşan kişiler arasında yer alıyor.

Yeniçağ, Batuhan Çolak'la yolları ayırdı... - Resim : 3

Ağırel'in tutuklanmasının ardından gazete binası önünde İYİ Partililerin yaptığı eylemde Çolak yine ön saflarda yer aldı. Çolak, sosyal medya hesabından eylem ile ilgili çağrı yaparak gazetenin adresini de paylaştı.

Yeniçağ, Batuhan Çolak'la yolları ayırdı... ile ilgili etiketler baatuhan çolak Yeniçağ Gazetesi kovuldu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.