Yeni yıl sürprizi! Alexander Karavaev Fenerbahçe'de!

Yıldız isimlerin transferiyle adı anılan Fenerbahçe büyük bir sürpriz yaparak Zorya'dan Alexander Karavaev'i renklerine bağladı!

Fenerbahçe yeni yılın ilk transferini sürpriz bir şekilde yaptı. Sarı-lacivertli ekip bu sezon kendisine de rakip olan Ukrayna'nın Zorya ekibinden Alexander Karavaev'i renklerine bağladı.

Zorya, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Karavaev’in resmen Fenerbahçe’ye transfer olduğunu açıkladı.

24 yaşındaki Karavaev, Shakhtar Donetsk altyapısı'nda yetişti. Ukrayna genç milli takımlarında da oynayan kanat oyuncusu A milli takım ile 5 maça çıktı.

Orta sahanın her iki kanadında da oynayan Karevaev aynı zamanda gerektiğinde sağ bek de oynayabiliyor. Genç oyuncu Fenerbahçe'ye karşı Avrupa Ligi'ndeki iki maçta da 90 dakika forma giymişti.

500 BİN EURO ALACAK

Tüm hakları Shakhtar'da olan Karavayev için yazışmalar tamamlandı. Buna göre Fenerbahçe, oyuncuyu sezon sonuna kadar 100 bin Euro bedelle kiraladı. Karavaev, 6 ay için Fenerbahçe'den 500 bin Euro kazanacak. Shakhtar Donetsk, oyuncudan gelecek sezon yararlanmak istediği için satın alma opsiyonu vermedi. Oleksandr Karavayev gerektiğinde orta sahada sol tarafta da oynayabiliyor.

ADVOCAAT ÇOK İSTEDİ

Orta sahada sağ tarafta oynayan 24 yaşındaki oyuncuyu, teknik direktör Dick Advocaat özellikle istedi. Transferden sorumlu yetkililer de Shaktar Donetsk'le bağlantıya geçerek bu transferi bitirdi.

Yeni yıl sürprizi! Alexander Karavaev Fenerbahçe'de! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Alexander Karavaev Zorya kimdir yeni transfer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.