Yeni skandal! İBB ve İSKİ logolu kamyonette 112 kilo uyuşturucu ele geçirildi!

İstanbul Başakşehir'de yapılan operasyonda İSKİ ile İBB logoları bulunan ve üzerinde "Bakım onarım aracı" yazan kamyonette 112 kilo 190 gram esrar ele geçirildi. Geçtiğimiz Ekim ayında da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin cenaze aracında 144 kilo 550 gram esrar ele geçirilmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklaya göre; Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri 16 Ocak'ta uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde bilgi alınılması üzerine operasyon yaptı.

Başakşehir'de belirlenen adreste yapılan incelemelerde üzerine, İSKİ ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi logosu bulunan ve "Bakım onarım aracı" yazan kapalı kasa kamyonetten, farklı bir araca uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen kolilerin nakledildiği görülmesi üzerine baskın düzenlendi.

Yeni skandal! İBB ve İSKİ logolu kamyonette 112 kilo uyuşturucu ele geçirildi!

112 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken  99 paket halinde toplamda 112 kilo 190 gram esrar ele geçirildi. Operasyonun devamında belirlenen adreslerde 2 şüpheli daha yakalandı. Şüphelilerin belediyeye çalışan şirketin taşeron işçileri olduğu belirtilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Yeni skandal! İBB ve İSKİ logolu kamyonette 112 kilo uyuşturucu ele geçirildi! - Resim : 2

İBB'NİN CENAZE NAKİL ARACINDA DA ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz Ekim ayında da Adana'da İstanbul Büyükşehir Belediyesinin cenaze aracında 144 kilo 550 gram esrar ele geçirirken, gözaltına alınan 3 zanlıdan 2’sinin belediye cenaze işleri çalışanı olduğu öğrenilmişti.

 

Yeni skandal! İBB ve İSKİ logolu kamyonette 112 kilo uyuşturucu ele geçirildi! ile ilgili etiketler İBB İstanbul İSKİ uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.