Yeni Şirine’nin kim olacağı belli oldu: Rihanna, sesiyle Şirine’ye hayat verecek! Filmin vizyon tarihi…

Şu sıralar sevimli oğluyla sık sık kameraların karşısına çıkan Rihanna, ikinci bebeğini bekliyor. Rihanna bir taraftan da çalışmalarına devam ediyor. Ünlü yıldızın son projesinin Şirinler’in sinema uyarlamasında Şirine’yi seslendirmek olduğu açıklandı. İşte detaylar…

Rihanna, son yılların en popüler isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü yıldızın ilişkileri, giyim tarzı, şarkıları gündemden düşmüyor. Rihanna son zamanlarda anneliği de adından söz ettiriyor. Ünlü yıldızın oğlu, sevimliliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Rihanna, geçtiğimiz günlerde yeni bir sinema projesi ile gündeme geldi. Bu proje, çizgi filmiyle yıllardır sevilerek izlenen Şirinler’in sinema versiyonu oldu. Çocukların ve yetişkinlerin izlemeye doyamadığı Şirinler, yeni bir sinema filmiyle ekranlarda yer almaya hazırlanıyor. Şirinler’in sinema filmi versiyonları daha önce de yapılmıştı. Yeni filmin Şirinler hayranları tarafından beğenilip beğenilmeyeceği de merak ediliyor.

FİLMİN YÖNETMEN KOLTUĞUNDA CHRIS MILLER VAR

Şirinler filmi, Paamount ve Nickelodeon tarafından hazırlanıyor. Filmin yönetmeni ise Chris Miller olarak duyuruldu. Filmde Rihanna’nın Şirine’yi seslendireceği açıklandı. Rihanna bu durumu “Şirin Baba’yı seslendirecektim ama olmadı.” Diyerek esprili bir şekilde anlattı.

Rihanna, seslendirme konusuna yabancı değil. Ünlü yıldız daha önce Evim adındaki bir animasyon için de seslendirme yapmıştı. Bu filmin gişe hasılatı 380 milyon doları geçmişti. Rihanna’nın Oscar adaylığı bile bulunuyor.

Black Panther: Wakanda Forever filminin müziği olan Lift Me Up, en iyi orijinal şarkı kategorisinde Oscar adayı olmuştu. Ünlü yıldız ödül alamasa da Oscar ödül töreni sırasında sergilediği performansla hafızalara kazınmayı başardı.

FİLMİN MÜZİKLERİ DE RIHANNA’DAN

Yeni Şirine’nin kim olacağı belli oldu: Rihanna, sesiyle Şirine’ye hayat verecek! Filmin vizyon tarihi…

Rihanna’nın Şirinler filminin müziklerini hazırlayacağı da belirtildi. Böylece güzel yıldız hem şarkılarıyla hem de seslendirmesiyle filme renk katacak. Esprili kişiliği ile bilinen Rihanna’nın Şirine’ye kendinden bir şeyler katması da bekleniyor.

Şirinler filminin senaryosunu Pam Brady yazıyor. Filmin vizyon tarihi olarak 14 Şubat 2025 tarihi açıklandı. Bu eğlenceli film, Şirinler hayranları tarafından merakla bekleniyor. Şirinler’in bu kez nasıl bir maceraya atılacağı da en çok araştırılan konular arasında bulunuyor.

Yeni Şirine’nin kim olacağı belli oldu: Rihanna, sesiyle Şirine’ye hayat verecek! Filmin vizyon tarihi… ile ilgili etiketler Şirinler Rihanna film
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.