Yeni Şafak yazarı Karagül: 2023 öncesi ağır bir saldırı planlıyorlar

Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları, 15 Temmuz ve sonrasında yaşananlar ışığında tek tek anlattı. Karagül, "15 Temmuz sadece bir darbe değil, sadece bir FETÖ saldırısı değildir. Öyle olsaydı; FETÖ tasfiye edildikten sonra ABD, Avrupa ülkeleri ve onların denetimindeki ülkeler, FETÖ hücrelerini korumazdı." dedi. İbrahim Karagül, "Açık bir hazırlık var. 2023 öncesi ağır bir saldırı planlıyorlar." ifadelerini kullandı.

İbrahim Karagül, Yeni Şafak'taki köşesinde, '15 Temmuz saldırısı bir medeniyetler çatışmasıdır. O gece; "Son Vatan" Türkiye, coğrafyanın “Anavatanı” oldu. 2023 öncesi yine saldıracaklar. Ama FETÖ’den beter olacaklar.' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Karagül, "15 Temmuz sadece bir darbe değil, sadece bir FETÖ saldırısı değildir. Öyle olsaydı; FETÖ tasfiye edildikten sonra ABD, Avrupa ülkeleri ve onların denetimindeki ülkeler, FETÖ hücrelerini korumazdı. “Adamları”na sahip çıktılar." ifadelerini kullandı.

"Açık bir hazırlık var. 2023 öncesi ağır bir saldırı planlıyorlar." diyen Karagül şöyle devam etti;

Bu partilerin, kişilerin, çevrelerin, örgütlerin tek bir dil konuştuğunu, tek bir merkezden beslendiğini, tek bir amaca yöneltildiğini, aralarındaki bütün farklılıkların ortadan kaldırıldığını gördük, görüyoruz.

Siyaset, iç politika görünümü altında bir gizli hazırlık, bir gizli ajanda yürütüyorlar. Artık her şey siyasi çizgiyi geçti, demokratik ölçeği geçti, bir milli güvenlik sorununa, bir toplumsal bütünlük sorununa, bir Türkiye meselesine dönüştü.

Türkiye’yi durdurmak için harekete geçecekler. Türkiye’nin geleceğini vurmaya çalışacaklar. Ülkenin ve milletin felâketini hazırlıyorlar. 2023 öncesi ağır bir saldırı planlıyorlar.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yeni Şafak yazarı Karagül: 2023 öncesi ağır bir saldırı planlıyorlar ile ilgili etiketler FETÖ 15 Temmuz İbrahim Karagül 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.