Yeni Şafak Mehmet Büyükekşi’yi hedef aldı! Çok sert ifadeler...

Türk futbolunun başında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yönetimi artık büyük bir tartışma konusu. Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin baş sorumlusu olarak görülen Büyükekşi'yi, Yeni Şafak gazetesi de hedefine aldı. Gazete ''Büyükekşi, bu kez tüm sorumluluğu TFF'deki özel kalemine mi atacak?'' sorusunu yöneltti.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da planlanan Süper Kupa mücadelesi takımların sahaya pankart ve Atatürk tişörtüyle çıkmak istemesi nedeniyle oynanamadı. Suudi yetkililer, Türkiye Futbol Federasyonu'yla (TFF) yapılan protokolün dışında hiçbir şeye müsaade edilmeyeceğini bildirdi. Bunun üzerine takımlar maça çıkmama kararı aldı ve mücadele ertelendi.

BU KEZ TÜM SORUMLULUĞU KİME ATACAK?

Türk futbolunun başında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yönetimi artık büyük bir tartışma konusu oldu. Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin baş sorumlusu olarak görülen Büyükekşi'yi, Yeni Şafak gazetesi de hedefine aldı. Gazete ''Büyükekşi, bu kez tüm sorumluluğu TFF'deki özel kalemine mi atacak?'' sorusunu yöneltti.

TELEFONUNDA BYLOCK TESPİT EDİLMİŞTİ

Yeni Şafak gazetesi sözlerini şöyle sürdürdü, ''TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin adı ByLock iddialarıyla da gündeme gelmişti. Telefonunda FETÖ'nün gizli mesajlaşma programı tespit edilen Büyükekşi, suçu özel kalemine atmıştı. Büyükekşi konuyla ilgili iki telefonundan sadece birinde ByLock tespit edildiğini ve özel kaleminin kullandığını söylemişti. Kamuoyu şimdi, kupa finali krizinde Büyükekşi’nin suçu kime atacağını merak ediyor.'' ifadeleriyle Büyükekşi'yi hedefine koydu.

TÜRK FUTBOLU AĞIR BİR YARA ALDI

Gazete Büyükekşi yönetiminden kimsenin memnun olmadığını söylerken, ''Daha önce de kulüplere hakem konusunda sözler vermiş ve ancak yerine getirmemişti. Hakem Halil Umut Meler'e saldırıya kadar varan süreçte Türk futbolu ağır bir yara aldı ancak Büyükekşi ve yönetimi koltuklarında oturmaya devam etti.'' dedi  Büyükekşi yönetiminin yaşanan bu süreç sonrası nasıl bir tavır sergiliyeceği ise merak konusu oldu.

 
Yeni Şafak Mehmet Büyükekşi’yi hedef aldı! Çok sert ifadeler... ile ilgili etiketler Mehmet Büyükekşi TFF Yeni Şafak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.