Yeni Rakı'nın reklam filmini siyaset malzemesi yaptılar!

Türkiye’de reklam yapması yasak olan Yeni Rakı Global, seçim gününe göndermeyle ‘O Gün Geldiğinde’ temasıyla bir yurt dışı reklamı yayınladı.

Türkiye’de reklam yapması yasak olan Yeni Rakı Global, seçim gününe göndermeyle ‘O Gün Geldiğinde’ temasıyla bir yurt dışı reklamı yayınladı.

Reklamda yurt dışı ve Türkiye’deki insanlar ‘o gün geldiğinde’ ne yapacaklarını anlatıyorlar. Oyuncu Nejat İşler’in seslendirdiği reklam filminde Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve LGBTİ+’lar dahil toplumun birçok kesiminin sevinç gösterileri yer alıyor.

Reklam filminin sonunda da "100. yılda her sofrayı Cumhuriyet için kuracağız. Nice yüzyıllara" ifadeleri yer aldı.

Reklam içinden seslendirilen ‘o gün’den kastın 29 Ekim 2023 Cumhuriyet Bayramı olduğu söylense de 14 Mayıs genel seçimleri ima edildiği iddia edildi.

 

Yeni Rakı'nın reklam filmini siyaset malzemesi yaptılar! ile ilgili etiketler alkol seçim 2023 Seçimleri Reklam Reklam Filmi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.