Yeni nesil E-Gazete Milliyet Express!

Demirören Medya'nın başatı, 68 yıldır Türk medyasının lokomotiflerinden olan Milliyet şimdi de yeni e-gazetesi Milliyet Express ile okurlarının karşısına çıkıyor. Milliyet Ekspress her akşam ‘Şimdiden Haberin Olsun’ sloganı ile yarından haberim olsun diyenler için saat 17.00'de Dergilik'te olacak.

Demirören Medya’nın en köklü mecralarından 1950’den günümüze ‘Basında Güven’ mottosuyla Türkiye’nin en güçlü gazetelerinden olan Milliyet; değişen iletişim ve yeni nesil medya okur yazarlığı alışkanlıklarına yönelik hayata geçirdiği yeni e-gazetesi Milliyet Express ile şimdi karşınızda.

Milliyet Express ‘Şimdiden Haberin Olsun’ sloganıyla yarının haberlerini bugünden okuyucusuyla buluşturuyor.

Mobil ekranlardan dergi ve gazete okuma oranlarını çizdiği başarılı performansı ile artıran, son dönemin yıldız mobil uygulaması Dergilik’te yayınlanmaya başlayan Milliyet Express ile yarının haberleri, özel Spotify listeleri, Netflix önerileri, sosyal medyanın en çok öne çıkanları ve son dakika gelişmeleri artık cebinize geliyor. Milliyet Express her gün 17:00’den sonra sadece Dergilik’te.

Yeni nesil E-Gazete Milliyet Express! ile ilgili etiketler Milliyet Demirören Medya milliyet express dergilik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.