Yeni Malatyaspor'da futbolculardan maaş protestosu... Aylardır tek kuruş ödenmedi!

Süper Lig'in 26. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Fraport Tav Antalyaspor'u konuk etti. Maçın başlama düdüğüyle birlikte Yeni Malatyasporlu futbolcular ve yedek kulübesindekiler, 20 saniye boyunca hareketsiz bekleyerek alacaklarını alamadıkları için protestoda bulundu. Antalyasporlu futbolcular ise kendi yarı alanlarında top çevirdi.

Süper Lig'in son sırasındaki Yeni Malatyaspor'da aylardır maaşlar ödenmiyor. Malatya ekibinde futbolcular, 26. haftada Antalyaspor'u ağırladıkları maç öncesi başkan Adil Gevrek ve yönetimi protesto etti.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte Yeni Malatyasporlu futbolcular ve yedek kulübesindekiler, 20 saniye boyunca hareketsiz bekleyerek alacaklarını alamadıkları için protestoda bulundu. Antalyasporlu futbolcular ise kendi yarı alanlarında top çevirdi.

Süper Lig'de 14 maçtır kazanamayan Sarı-Siyahlılar 16 puanda kalarak haftalar önce ligin dibine demirlemişti. Teknik direktör Marius Sumudica alınan başarısız sonuçlar ve maaş ödemelerindeki sorun nedeniyle ayrılınca takımın başına tecrübeli forvet Adem Büyük geçmişti.

Yeni Malatyaspor'da futbolculardan maaş protestosu... Aylardır tek kuruş ödenmedi!

 

Yeni Malatyaspor'da futbolculardan maaş protestosu... Aylardır tek kuruş ödenmedi! ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor adem büyük
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.