Sadık Çiftpınar 2. golden sonra çıldırdı, pazubandını yere atıp sahayı terk etti

Süper Lig'in son sırasındaki Yeni Malatyaspor, 30. haftada ağırladığı Kasımpaşa'ya 0-2 mağlup olarak işini futbol mucizesine bıraktı. 75. dakikada kalelerinde gördükleri 2 golün ardından savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ın performansını beğenmeyen taraftarlar, 'Sadık dışarı' diye tepki gösterdi. Sadık ise taraftarın tepkisine sinirlenip pazubandını yere atarak kenara gelmek istedi.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 30. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor, evinde Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu.

20 puanda kalan ve 4 takımın düşeceği ligde kalan 8 haftada bir maçı eksik Giresunspor'un 15 puan gerisine düşen Malatya ekibinin kümede kalması mucizelere kaldı.

Puanını 38 yapıp iyice rahatlayan Kasımpaşanın gollerini Muleka ve Ahmet Engin attı.

SADIK ÇİFTPINAR'A TRİBÜNLERDEN TEPKİ

75. dakikada kalelerinde gördükleri 2 golün ardından savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ın performansını beğenmeyen taraftarlar, 'Sadık dışarı' diye tepki gösterdi. Sadık ise taraftarın tepkisine sinirlenip pazubandını yere atarak kenara gelmek istedi.

Araya giren kendi takım arkadaşları ve Kasımpaşalı oyuncular Sadık'ın oyuna dönmesi için ikna etti. Ancak taraftarlar tepkisini sürdürürken, bir süre sonra sarı- siyahlı takım oyuncu değişikliği ile Sadık'ın yerine Awuku'yı oyuna aldı.

 


STAT: Yeni Malatya 
HAKEMLER: Ali Şansalan, Ekrem Kan, Mehmet Salih Mazlum

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: Ertaç - Sadık (Dk.80 Awuku), Zeffane, Campi, Haddadi, Rahman (Dk.35 Jospin), Azubuike, Donsah, Dicko, Tetteh (Dk.66 Kenan), Mustafa

KASIMPAŞA: Ertuğrul - Ben Ouanes, Hadergjonaj, Spajic (Dk.81 Brecka), Donk, Doğucan, Mabil (Dk.58 Ahmet), Hajradinovic (Dk.88 Tunay), Eysseric, Muleka (Dk.88 Aabid), Umut

GOLLER:  Dk.71 Muleka, Dk.74 Ahmet (Kasımpaşa)

SARI KART: Jospin (Yeni Malatyapspor)

Sadık Çiftpınar 2. golden sonra çıldırdı, pazubandını yere atıp sahayı terk etti ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Kasımpaşa Sadık Çiftpınar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.