Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek sahaya inerek hakem Hüseyin Göçek'e saldırdı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek saha içerisine girerek hakem Hüseyin Göçek'e saldırdı. Göçek'e tepki gösteren Gevrek'i güvenlik güçleri önledi. Saha içerisinde polis ekipleri tarafından korunan hakem Hüseyin Göçek, yaklaşık 20 dakika sahadan çıkamadı.

Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Yeni Malatyaspor, 2-0 öne geçtiği maçı kazanamadı ve 3 puan hasreti 8 maça çıktı... Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya giren Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, hakem Hüseyin Göçek'e vurmak istedi.

Gevrek, Hüseyin Göçek’e saldırmak isteyince ortalık bir anda karıştı. Polis ekiplerinin güçlükle sakinleştirdiği olayda hakemler yaklaşık 20 dakika sonra soyunma odalarına gidebildi.

Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile hakemlere yaklaşamayan Başkan Gevrek’i ekipler güçlükle saha dışına çıkarabildi. Çılgına dönen Gevrek’in uzun süre sahadan çıkmaması sonucu hakemler de 20 dakika boyunda rehin kaldı.

TRİBÜNDEN VUR VUR SESLERİ...

Çevik kuvvet ekipleri hakem üçlüsünü koruma altına alırken, taraftarlar da ‘Adil Gevrek istifa’ sloganları attı.

Çok sayıda polis ekibinin sahada önlem alması ile çevik kuvvet kalkanları altında sahadan çıkarılan hakemlere, bu sırada da taraftarlar pet şişe atarak tepki gösterdi.

Olaylar yaşanırken tribünden bazı futbolseverler cep telefonlarıyla görüntüleri kaydetti. Adil Gevrek'in hakeme saldırı anında "Vur vur" sesleri duyuldu.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek sahaya inerek hakem Hüseyin Göçek'e saldırdı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek sahaya inerek hakem Hüseyin Göçek'e saldırdı - Resim : 2

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek sahaya inerek hakem Hüseyin Göçek'e saldırdı ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Hüseyin Göçek Adil Gevrek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.