Yeni Malatyaspor'lu Hadebe'den Alanya'ya üçlük!

Evinde Aytemiz Alanyaspor'u tek golle mağlup eden Yeni Malatyaspor, son 3 haftada 5 puan toplayarak alt sıralarla arayı açmayı başardı. Malatya ekibini haftaya zorlu bir Erzurum sınavı bekliyor. Alanya ise son 5 maçın 4'ünde sahadan mağlup ayrıldı.

Yeni Malatyaspor'un 13 haftalık galibiyet hasreti Aytemiz Alanyaspor maçıyla son buldu. Sarı-Siyahlılar, 35. haftada ağırladığı Akdeniz ekibini Zimbabweli stoperi Teenage Hadebe'nin 64'te attığı golle 1-0 mağlup etti.

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde kümede kalma savaşı veren Malatya ekibi bu kritik galibiyetle puanını 37'ye yükseltti. Son 5 maçın 4'ünde mağlup olan Çağdaş Atan'ın Aytemiz Alanyaspor'u ise cepten yemeye devam etti ve 52 puanda kaldı.

Haftaya 19. sıradaki BB Erzurumspor'a (31) konuk olacak Malatya ekibi son 3 haftada 5 puan topladı. İrfan Buz maçın ardından şunları söyledi:

Yeni Malatyaspor'lu Hadebe'den Alanya'ya üçlük!

POZİSYON VERMEDEN 90 DAKİKAYI BİTİRDİK

"Takımın gelişmesiyle birlikte, taktiksel anlamda da doğruları yaparak, pozisyon vermeden kompakt oynayarak, doğruların üzerine giderek ve inanılmaz bir mücadele örneğini göstererek burada 3 puanı özellikle bugün hak ettiğimizi düşünüyorum. Baktığınız zaman rakip çok iyi oyunculardan kurulu. Özellikle öndeki hat çok önemli. Doğru dürüst pozisyon vermeden 90 dakikayı bitirmek. Sonlara doğru bir pozisyon oldu orada. Bakmamız gerekiyor bence karnından döndü sonra bir korner pozisyonu oldu. İkisi de öyle değildi bizim gördüğümüz kadarıyla. Biraz orada sıkıntıya girmiş olabiliriz"

"Gerçekten inanç vardı, her şey vardı. Takımımızı tebrik ediyorum. Bugün seviniyoruz, bizim için önemli ama yarından itibaren tamamen önümüzdeki müsabaka Erzurumspor ve bu maça hazırlanacağız"  

Yeni Malatyaspor'lu Hadebe'den Alanya'ya üçlük! ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Aytemiz Alanyaspor irfan buz Teenage Hadebe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.