Yeni klibi için imaj değiştiren Yonca Evcimik'in son hali büyüledi

58 yaşında olmasına rağmen yarı yaşındaki genç kızlara taş çıkaran oyuncu ve şarkıcı Fatma Yonca Evcimik yeni klibinin çekimleri için imaj tazeledi. Ünlü sanatçı yeni tarzıyla bambaşka birine dönüşürken sosyal medyada ilgi odağı oldu.

90’lı yıllara damga vuran Çılgın Bediş'te rol alan ve 'aboneyim' şarkısıyla göünllerde taht kuran ünlü sanatçı Yonca Evcimik yeni klibi için imaj değiştirdi. Bambaşka bir görünüme kavuşan Yonca Evcimik, yeni tarzını 395 bin takipçili sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

90’lı yıllara damga vuran “Aboneyim” şarkısıyla ve Çılgın Bediş dizisiyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik, Günaha Davet parçasının yeni versiyonu için kamera karşısına geçti. Klip için imaj değiştiren Yonca Evcimik’in son hali sosyal medyayı salladı.


SAÇLARINI DEĞİŞTİRDİ, FİT HALİYLE İLGİ ODAĞI OLDU

Yonca Evcimik, 'Şimdi Doksanlar 2' albümü için unutulmaz şarkılarından Günaha Davet’in yeni bir versiyonuna yer verdi. Sarıdan kahverengiye dönüştürdüğü kıvırcık saçlarıyla kamera karşısına geçen şarkıcı, “Yarın beni bambaşka bir renk ve saçla görebilirsiniz. Malum ben değişikliği çok severim” dedi. 58 yaşındaki ünlü sanatçının fit hali dikkat çekti.

İşte Yonca Evcimik'in kısa sürede binlerce beğeni alan o kareleri...

Yeni klibi için imaj değiştiren Yonca Evcimik'in son hali büyüledi

Yeni klibi için imaj değiştiren Yonca Evcimik'in son hali büyüledi

Yeni klibi için imaj değiştiren Yonca Evcimik'in son hali büyüledi

 

 

 

Yeni klibi için imaj değiştiren Yonca Evcimik'in son hali büyüledi ile ilgili etiketler Yonca Evcimik çılgın bediş imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.