‘Yeni ittifak kuruluyor, adayı Tanju Özcan olacak’

CHP’li Yarkadaş, geçtiğimiz günlerde aday çıkarma sancısı çeken altılı masaya meydan okuyarak aday olacağını açıklayan Tanju Özcan’ın; Zafer, Memleket, Adalet ve Doğru Partilerinden kurulacağı öne sürülen ittifakın cumhurbaşkanı adayı olacağını iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde ‘Kılıçdaroğlu’ operasyonuyla tv100’den istifa ettirildiği söylentileri dolaşan CHP’li Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından dikkat çekici ifadeler kullandı.

Zafer, Memleket, Doğru ve Adalet Partilerinden bir ittifak oluşturulacağını ileri süren Yarkadaş, CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da bu ittifakın cumhurbaşkanı adayı olarak seçime gireceğini iddia etti.

İTTİFAK KURULACAK, ÖZCAN ADAY OLACAK

CHP’de ortalığı karıştıracak iddiasını sürdüren Yarkadaş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile Özcan’ın görüşme gerçekleştirdiğini doğruladığını ifade etti.

Barış Yarkadaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

‘Yeni ittifak kuruluyor, adayı Tanju Özcan olacak’ - Resim : 2

“Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti, tek bir partinin çatısı altında ve ortak bir liste ile seçime girmeyi planlıyor.

İttifakın cumhurbaşkanı adayı ise muhtemelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olacak. Genel başkanlar da bu projeye sıcak bakıyor.

Tanju Özcan, bugün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile de görüşmüş. Az önce Muharrem İnce’ye yakın bir isimle konuştum.

‘Yeni ittifak kuruluyor, adayı Tanju Özcan olacak’ - Resim : 4

Görüşmeyi doğruladı. Ancak, “Özcan’ın adaylığına biz sıcak değiliz” dedi. Özcan ise cumhurbaşkanlığı adaylığında kararlı.”

‘Yeni ittifak kuruluyor, adayı Tanju Özcan olacak’ ile ilgili etiketler Barış Yarkadaş Tanju Özcan 6'lı Masa CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.