Yeni iPhone'un adı belli oldu!

Apple'ın yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran isimler ve firmalar telefon ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Apple'ın patent başvurusu iPhone 8 ve diğer modeller ile ilgili yeni ipuçları veriyor. İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih ve cihazında yer alması muhtemel özellikler...

Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone modeline dair iddialar gelmeye devam ediyor. ABD merkezli teknoloji devinin 12 Eylül'de tanıtması beklenen iPhone modellerinin adları netlik kazandı.

5oVcE_ARKkCBWLykOZIhCA
ABD basının şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, cihaz 3 ayrı model olarak gelecek. Cihazın adı ise iPhone X olacak.

dGnFtab0okWLcS_YRscNmw
iPhone 8 ve iPhone 8 Plus isimli iki farklı model de 12 Eylül'de tanıtılacak. Apple bu hamle ile ilk defa S serisini atlamış olacak. Wall Street Journal'ın Dow Jones'taki kaynakları Apple’ın yeni iPhone’larını 12 Eylül’de tanıtacağını duyurdu.

PrIR4ct9ckO5xz1Tic6Zfg
Aynı iddiaya göre, ABD merkezli teknoloji devini yeni amiral gemisi modeli iPhone 8'in lansmanını Steve Jobs Theater'da yapacak. Eylül ayında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan iPhone 8 ile ilgili bugüne kadar onlarca iddia ve sızıntı geldi.

V0maytY2SEeCkfe-gLlKoQ
Apple'ın yeni amiral gemisi modeli ile ilgili kullanıcıları en çok heyecanlandıran özelliklerden biri kuşkusuz iPhone'a ilk defa gelecek wireless şarj özelliği. Ancak söz konusu özellik iPhone kullanıcılarının başını uzun vadede ağrıtabilir.

CRaidNabfkS9dzwP2Pg52w
Zira bu teknoloji için Apple'In iPhone 8'de metal kasaya yer vermemesi gerekiyor. Gelen sızıntılara bakılırsa Apple zaten iPhone 8 için tercihini cam bazlı bir kasadan yana kullanmış. Ancak bu kasanın metale oranla daha hassas olduğu göz önünde bulundurulursa telefonun daha kırılgan olacağını söylemek mümkün.

E08aPenH20GfqTnAKPfBdQ

Yeni iPhone'un adı belli oldu! ile ilgili etiketler iPhone 8 yeni ismi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.