Yeni imajına beğeni yağdı! Setlere geri dönen Arda Kural'ın son hali yorum yağmuruna tutuldu

'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural, Yıldızlara Bak adlı sinema filmi ile yıllar sonra yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde 'Selim Öğretmen' karakterini canlandıran Arda Kural setten ilk görüntülerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yeni imajıyla dikkat çeken Arda Kural için 'eski haline döndü' yorumları yapıldı. Ünlü oyuncu son haliyle hayranlarından tam not aldı.

Emret Komutanım dizisiyle 2000’li yıllara damgasını vuran, 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan 41 yaşındaki oyuncu Arda Kural bir dönem yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle ekranlara veda etmişti. Arda Kural, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Kötü günleri geride bırakan ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı hayranlarını sevindirdi.

SETTEN İLK KARELERİNİ PAYLAŞTI


Yaşadığı psikolojik sorunları ve zorlu süreci geride bırakan Arda Kural yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce saç ektiren ve fazla kilolarından kurtulan Arda Kural yeni projesi için kamera karşısına geçti. 'Selim Öğretmen' rolünü canlandırdığı Yıldızlara Bak adlı filmin setinden karelerini paylaşan Arda Kural'ın son hali gündem oldu. Takipçileri Arda Kural'ın son fotoğraf karelerine beğeni ve yorum yağdırdı.

YAKIŞIKLILIĞIYLA DİKKAT ÇEKTİ

“Setlere dönmek güzel bir his, güzel şeyler yapıyoruz” diyen Arda Kural yeni imajıyla dikkat çekti. Film setinden ilk karelerini Instagram hesabından paylaşan Arda Kural son haliyle hayranlarından tam not aldı. Arda Kural için 'Leonardo DiCaprio geri döndü', 'Yakışıklılığından hiçbir şey kaybetmemiş' gibi yorumlar yapıldı. İmaj yenileyen Arda Kural'ın bu hali kısa sürede gündem oldu. İşte Arda Kural'ın dizi setinden ilk kareleri...

Yeni imajına beğeni yağdı! Setlere geri dönen Arda Kural'ın son hali yorum yağmuruna tutuldu

Yeni imajına beğeni yağdı! Setlere geri dönen Arda Kural'ın son hali yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 2


Oyuncu kadrosunda usta oyuncu Altan Erkekli, Tarık Pabuçcuoğlu ve Güven Hokna'nın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Doruk Tüzel’in oturduğu, Arda Kural’ın hayatından kesitler taşıyan, dram türündeki 'Yıldızlara Bak' adlı film 28 Ekim'de izleyiciyle buluşacak.

Yeni imajına beğeni yağdı! Setlere geri dönen Arda Kural'ın son hali yorum yağmuruna tutuldu ile ilgili etiketler Arda Kural Sosyal Medya imaj Yıldızlara Bak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.