Yeni Hayat 8. Bölüm fragmanı!

Yeni Hayat 8. Bölüm fragmanı izle! Yeni Hayat 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni Hayat 7. Bölüm full izle linki haberimizde.

Yeni Hayat 8. Bölüm fragmanı merakla beklenmekte. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yeni Hayat 68. son bölümü ile 15 Ekim Perşembe akşamında yayınlandı.

Timur’a karşı güçlerini birleştirirken ilişkilerini de farklı bir boyuta taşıyan Adem ile Yasemin, yeni planlar yapmak istemektedir. Bu sırada Timur’un yeni ortağı belli olmuştur. Yasemin Timur’la birlikte katıldığı yemekte yeni ortağın kim olduğunu görünce yapılan tüm planlar da suya düşer.

Yeni ortak Yasemin’e Adem’den uzak durmasını söyler. Adem’ de bu durumdan rahatsız olmuştur. İşin arkasında kimlerin olduğunu araştırmak için Rasim’le stratejilerini değiştirmeye karar verirler. Bu sırada Nevin, Ferda konusunda artık iyice köşeye sıkışmıştır. Kendi başına karanlık bir plan yapar. Bu planla istemediği bir şey yapmak zorunda kalacak ve her şey daha da kötüleşecektir. Timur Bekir’le Abdullah’ın ölümünden zarar görmemek için yeni hamleler yaparken, çember Adem ve Yasemin için daralmaktadır.

Yeni Hayat 8. Bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler yeni hayat Yeni Hayat 8. bölüm fragmanı Yeni Hayat 7. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.