Yeni Hayat 2. bölüm izle! Yeni Hayat 3. bölüm fragmanı yayınladı mı?

Yeni Hayat 2. bölüm ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Yeni Hayat 2. son bölüm full HD tek parça izle linki YouTube’de. Yeni Hayat 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Yeni Hayat dizisinin 2. bölümü 10 Eylül 2020 Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayına girdi. Yeni Hayat son bölümünde; Yasemin’in kaçış planındaki en büyük engelin Adem olduğu ortaya çıkıyor.

YENİ HAYAT 2. BÖLÜM ÖZETİ

Adem, Yasemin’in Timur’dan kurtulmak adına yeni planlar kurduğunu öğrenir. Bu süreçte Yasemin’in daha çok hata yapmaya başlaması hedefin kendisi üzerine yönlenmesine sebebiyet verir. Timur’un artan baskıları sonrasında artık Yasemin köşeye iyice sıkışmıştır.

Yeni Hayat 2. bölüm izle! Yeni Hayat 3. bölüm fragmanı yayınladı mı?

Nevin ise bir taraftan Adem ile ilgilenirken diğer taraftan da oldukça güzel olan Yasemin’den eşini kıskanmaya başlamıştır. Zaman az daha ilerledikçe Yasemin, kaçış planındaki en büyük engelin kocası değil Adem olduğunu anlar. Ve Adem’i zor durumda bırakmak adına yeni planlar kurar. Artık her şey biraz daha karmaşık bir hale gelmiştir.

YENİ HAYAT SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Hayat 2. bölüm izle! Yeni Hayat 3. bölüm fragmanı yayınladı mı? ile ilgili etiketler yeni hayat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.