Yeni gündemin fitili ateşlendi: Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na veto! Aday olmasını istemiyor...

Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, katıldığı televizyon programında İYİ Parti lideri Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteklemediğini iddia etti.

Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak katılan Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, yaptığı açıklamalarla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 

'İYİ PARTİ ADAYIN CHP’Lİ OLMASINI İSTEMİYOR'

Programa, Hacı Yakışıklı'nın Cumhur İttifakı'nın eleştirilerine rağmen cumhurbaşkanı adayını hala açıklamayan 6'lı masaya ilişkin sözleri damgasını vurdu. ''İYİ Parti kanadı adayın CHP’li olmasını istemiyor'' görüşünü savunan Yakışıklı, şunları söyledi;

 Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını onaylamış olsaydı Kemal Bey adaylığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanı’nın 10’uncu sorusuna Kemal Bey bu sabah “Adayım” diyerek cevap veremediyse Akşener, CHP’nin Genel Başkanı’nı aday olarak görmek istemiyordur.

İYİ Parti şu anda Kemal Bey’in adaylığını onaylamadı. Adayın CHP’li olmasını istemiyorlar.

 

Yeni gündemin fitili ateşlendi: Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na veto! Aday olmasını istemiyor... ile ilgili etiketler Meral Akşener Cumhurbaşkanlığı seçim hacı yakışıklı Kemal Kılıçaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.