'Yeni gelin', yine gelin oldu!

Yeni gelin dizisinde canlandırdığı Bella rolüyle tanınan Brezilyalı oyuncu Jessica May, Türk fotoğrafçı Hüseyin Kara ile dünyaevine girdi.

Oyuncu Jessica May hayatını Hüseyin Kara ile birleştirdi. Düğün May'in doğduğu topraklar olan Brezilya'da yapıldı. Amazon Eventos adlı mekanda yapılan düğüne, çiftin akrabaları ve yakınlarından oluşan 150 davetli katıldı.

TÜRK TATLILARI İKRAM EDİLDİ

Barok tarzın hakim olduğu düğünde, bölgenin ünlü bir müzik grubu canlı müzik yaptı. Düğünün en dikkat çeken detayı ise ikram edilen 30 çeşit tatlı arasında Türk usulü Baklava ve Kemalpaşa tatlılarının yer alması oldu.

 'Yeni gelin', yine gelin oldu!

TÜRKİYE'DE KUTLAMA YAPACAKLAR

Brezilya'dan sonra bol bol gezecek olan çift İtalya, Almanya ve Litvanya'ya gidecek. Ağustos ortasında Türkiye'ye geri dönecek olan yeni evliler, Karaköy'de arkadaşları ile bir düğün kutlaması daha gerçekleştirecek.

'Yeni gelin', yine gelin oldu! ile ilgili etiketler Jessica May fotoğrafçı Düğün hüseyin kara
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.