Yeni gelen özellik ile hesaplar arasından geçiş yapılabilecek!

Artık Instagram ve Facebook uygulama içerisinden çıkmadan doğrudan diğer uygulamaya geçebileceksiniz. Peki ama nasıl? İşte detaylar...

Instagram ve Facebook kurucusu Meta bu yeni özelliği kullanıcılarına duyurdu. En popüler sosyal medya uygulaması İnstagram ve Facebook birleşiyor. Bu özellik kullanıcıların hayatını kolaylaştırıcak.

Getirilen özellik şöyle; Instagram uygulamasından çıkıp Facebook'a geçmek istediğiniz zaman uygulamadan çıkmadan Facebook' a geçebileceksiniz. Aynı işlemi Facebook'ta da gerçekleştirebileceksiniz.

Yeni gelen özellik ile hesaplar arasından geçiş yapılabilecek!

Yakın zamanda bu özelliği tüm kullanıcılar kullanabilecek. Meta yeni özelliği , Facebook ve Instagram kullanıcılarının birden fazla hesap ve profile erişmesini, oluşturmasını ve bunlar arasında geçiş yapmasını kolaylaştıran "Hesap Merkezi'ni" kullanıma sundu.

Uzun zamandır kullanıcı kaybeden Facebook bu güncelleme ile kitlesini çoğaltması hedefleniyor. Ayrıca şirket bu sayede her iki platformda kişiselleştirilmiş reklamlar üzerinden elde ettiği gelirleri artırmayı hedefliyor.

GÜNCELLEMENİN YENİ ÖZELLİKLERİ

-Hesap Merkezi ilk olarak, Facebook ve Instagram bildirimlerini tek bir noktada topluyor.

-Facebook ve Instagram arasında gezinmeyi kolaylaştıracak yeni bir profil değiştirme arayüzü bulunuyor

-Gelişmelerden haberdar olmayı kolaylaştırıyor

-Bildirim geldiğinde iki uygulama arasından geçiş kolaylaşacak

-Uzun zamandır kullanıcı kaybeden Facebook bu sayede kitlesini çoğaltacak

 

 

 

Yeni gelen özellik ile hesaplar arasından geçiş yapılabilecek! ile ilgili etiketler Instagram Facebook Meta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.