Yeni gelen deprem görüntüleri tsunamiyi anımsattı!

6 Şubat gece 04.17'de 7.7'lik şiddetinde merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem 10 ilde etkisini göstermişti. Malatya'da çiftlik evinin güvenlik kamerasına yansıyan havuzun yükselip alçalması tsunamiye benzetildi. İşte depremin büyüklüğünü bir kez daha gösteren o görüntüler...

Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik ve 7.6'lık depremler nedeniyle 10 ilde 35 binden fazla insan hayatını kaybetti, 105 binden fazla kişi de yaralandı. Depremin onuncu gününe girilirken bir çok şehirden yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Malatya'da bir çiftliğin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler depremin ne kadar şiddetli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Depremin başlaması ile çiftlikte bulunan sulama havuzundaki su, sağa sola ve öne taşması dikkat çekti. O anlar tsunamiyi andırdı.

Yeni gelen deprem görüntüleri tsunamiyi anımsattı! ile ilgili etiketler Malatya deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.