Yeni dönem öncesi kardeşler karşı karşıya geldi!

Flash TV'de yeni yayın dönemi öncesinde büyük bir kriz çıktı. Kanalın sahibi iş insanı Ömer Ziya Göktuğ'un kardeşi Mehmet Emin Göktuğ, kanalda yüzde 50 payının bulunduğunu fakat yeni yayın dönemiyle ilgili kendisine gelen bir haber olmadığını öne sürdü. Mehmet Emin Göktuğ'un mahkemeye başvurmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yayın hayatına dönmeye hazırlanan Flash TV'de yayın politikası krizi patlak verdi. Genel yayın yönetmenliğini Hakan Aygün'ün yürüttüğü kanal, birçok transfere imza atmış, ana haber bülteni için Can Ataklı, sabah programı için ise Seda Akgül gibi isimlerle anlaşılmıştı. Ancak Flash TV'de yaşanan gelişme büyük şaşkınlığa neden oldu.

MAHKEME HAKKINI KULLANACAK

Kanalın hisselerinin yüzde 50'sini elinde bulunduran patron Ömer Ziya Göktuğ'u kardeşi Mehmet Emin Göktuğ, "Flash TV kurulduğu günden bu yana Türkiye Cumhuriyeti'nin temel ilkelerine karşı oluşumlar içerisinde yer almamıştır" diyerek mahkemede hakkını kullanacağını söyledi.

"YÖNETİMDEN HABERSİZ ELDE EDİLMİŞ FON"

Göktuğ, açıklamasında, 'yönetim kurulundan habersiz elde edilmiş fon' ifadelerini kullanarak, "Muvazaa ve gizli ajanda temelli bu yayına döndürme neticesinde şirketin diğer ortağı şahsım, şirketin ticari ilişkide olduğu 3. kişiler başta olmak üzere kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının zarar görmesi söz konusudur" dedi.

İşte Mehmet Emin Göktuğ'un yaptığı o açıklama:

Yeni dönem öncesi kardeşler karşı karşıya geldi!

 

Yeni dönem öncesi kardeşler karşı karşıya geldi! ile ilgili etiketler Flaş TV Ömer Ziya Göktuğ Mehmet Emin Göktuğ kanal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.