Yeni doğan bebek mezarda toprağa gömülü halde bulundu: Ağlama sesleri ile ortaya çıktı

Adıyaman'da yeni doğan bir bebek toprağa gömülü halde bulundu. Şehit kabrini ziyaret eden öğrencilerin ağlama sesini duymaları ile bulunan bebek korumaya alındı. Polis ekipleri bebeği canlı olarak toprağa gömenleri bulmak için çalışma başlattı.

Adıyaman'da şehit kabrini ziyaret eden lise öğrencileri, ağlama sesini duyunca mezarlıkta vücudu toprağa gömülü yeni doğan bebeği buldu. Korumaya alınan bebeği bırakan kişi veya kişilerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yeni doğan bebek mezarda toprağa gömülü halde bulundu: Ağlama sesleri ile ortaya çıktı

Olay, öğle saatlerinde, Bahçecik Mahallesi'ndeki mezarlıkta meydana geldi. Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencileri Esra Yücedağ, Nisa Yüce, Leyla Tuba Koç ve Özgenur Erbil, şehit kabrini ziyarete gitti.

Yeni doğan bebek mezarda toprağa gömülü halde bulundu: Ağlama sesleri ile ortaya çıktı - Resim : 2

Öğrenciler, bir süre sonra bebek ağlaması duyunca mezarlıkta arama yaptı. Bir mezarın yanında, vücudu toprağa gömülü yeni doğan bebeği bulan öğrenciler, polise haber verdi.

Yeni doğan bebek mezarda toprağa gömülü halde bulundu: Ağlama sesleri ile ortaya çıktı - Resim : 3

İhbar üzerine polisle birlikte mezarlığa gelen sağlık ekibi, bebeği ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis, bebeği bırakan kişi veya kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı. 

Yeni doğan bebek mezarda toprağa gömülü halde bulundu: Ağlama sesleri ile ortaya çıktı ile ilgili etiketler Adıyaman Mezarlık Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.