Yeni dizi için Hazal Kaya ve Burak Deniz ilk kez bir arada!

Shameless'ın Türkiye uyarlaması olan dizide rol almaya hazırlanan Hazal Kaya ve Burak Deniz, ilk kez bir araya geldi.

Shameless’ın (Utanmazlar) Türkçe uyarlaması FOX’ta yayına hazırlanıyor. Dizide başrolü üstlenen Hazal Kaya ve Burak Deniz, ilk kez bir araya geldi. Med Yapım’ın üstlendiği dizi’nin çekimleri Temmuz ayında başlayacak. Dizi, Eylül ayında izleyiciyle buluşacak.

DİZİLERİ BIRAKIP AŞÇILIK KURSUNA GİTMİŞTİ

Son olarak ‘Maral: En Güzel Hikayem’ ile iki yıl önce TV ekranlarında boy gösteren güzel oyuncu Hazal Kaya, iki yıl sonra tekrar ekranlara dönecek. Hazal Kaya, son olarak setlere ara vermiş ve aşçılık kursuna giderek sertifika almıştı.

Yeni yayın döneminde, @hazalkaya110 ve @_denizburak dünyaca ünlü “Shameless” dizisinin uyarlamasıyla FOX’ta olacak! Takipte kalın.

Yeni dizi için Hazal Kaya ve Burak Deniz ilk kez bir arada! ile ilgili etiketler Hazal Kaya Burak Deniz Eylül utanmazlar FOX başrol başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.