Yeni bir aşka yelken açan Hande Doğandemir'in sevgilisi bakın kim çıktı

"Güneşi Beklerken", "Hayatımın Aşkı" ve "Her Şey Aşktan" gibi projelerde rol alan 35 yaşındaki ünlü oyuncu Hande Doğandemir'in kendisinden 6 yaş küçük meslektaşı Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Kerem Bürsin'le başrolü paylaştığı 'Güneşi Beklerken' dizisi ile yıldızı parlayan, son olarak 'Hükümsüz' adlı yapımda rol alan Hande Doğandemir, yeni bir aşka yelken açtı.


İKİ AYDIR AŞK YAŞIYORLAR

Hande Doğandemir'in "Daha İyi Bir Yarın" adlı filmin setinde yakınlaştığı Yağız Can Konyalı ile iki aydır aşk yaşadığı ortaya çıktı. Birlikteliklerini herkesten gizlediği öğrenilen çift, aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyor.

Habertürk'ün haberine göre; Konyalı, üç yıldır 2015 Miss Turkey ikinci güzeli Aslı Melisa Uzun ile birlikteydi. Çiftin aşkı, geçtiğimiz ay sonlanmıştı.

Yağız Can Konyalı

İlişkilerini herkesten gizlediği öğrenilen oyuncu çiftin, şimdilik birlikteliklerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih ettiği öğrenildi.


''AŞK HAYATIN BİR PARÇASI''

Doğandemir, "Aşk sizin için ne ifade ediyor?" sorusuna, "Aşka çok büyük anlamlar yüklemiyorum ve bir ihtiyaç olarak da görmüyorum. Hayatın bir parçası... Aşkı da zaten bir başkasına duyulan his olarak özetleyemem. Birçok şeye karşı olan tutkumuz, benim için bu da hayatın bir parçası" yanıtını vermişti.

 

 

Yeni bir aşka yelken açan Hande Doğandemir'in sevgilisi bakın kim çıktı ile ilgili etiketler Hande Doğandemir yağız can konyalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.