Yeni belgeler paylaşıldı: Mansur Yavaş Ankara'yı parsel parsel satıyor!

CHP ve İYİ Parti arasındaki yerel seçim yarışı Ankara'da ipleri koparma noktasına getirdi. Daha önce Ankara'daki parsel satışlarını paylaşan İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım bu kez de belgelerdeki ayrıntıya dikkat çekti.

Yerel seçimlere sayılı günler kala Ankara'da gerilimin dozu arttı. İYİ Parti ve CHP arasında tartışmalar her gün yeni bir boyut kazanıyor. 

60 SANİYEDE 2 MİLYARLIK ARAZİ SATTI

Ankara İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı arsa satışıyla suçladı. Yıldırım, paylaştığı belgelerle Mansur Yavaş'ın bazı arsaları sattığını iddia etti ve bu sürecin sadece 60 saniye sürdüğünü öne sürdü.

İYİ Parti adayı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Ankaralının 2 milyarlık arsasını satmak için Mansur Yavaş'ın ayırdığı süre yalnızca 60 saniye" ifadelerini kullandı. Paylaştığı belgelerle iddiasını destekleyen Yıldırım, bu durumun Ankara halkının mal varlığının korunması açısından endişe verici olduğunu vurguladı.

Ankara'da seçim atmosferini daha da kızıştıran bu iddia, Mansur Yavaş yönetimindeki belediyenin mal varlığı yönetimi konusundaki tartışmaları da alevlendirebilir. Mansur Yavaş'ın açıklama yapması ve iddialara yanıt vermesi beklenirken, seçim sürecinde bu tür gelişmelerin etkisi merak konusu olacak.

Yeni belgeler paylaşıldı: Mansur Yavaş Ankara'yı parsel parsel satıyor! ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Cengiz Topel Yıldırım Ankara İYİ Parti CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.