Yeni AKM tanıtım toplantısına ünlü akını...!

Yeni Atatürk Kültür Merkezi'nin tanıtımı Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla bir çok ünlü isim katıldı.

İşte yeni AKM tanıtım toplantısına katılan ünlü isimler.Yeni Atatürk Kültür Merkezi'nin tanıtımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla bir çok ünlü isim katıldı.Magazin - 06.11.2017 16:06İşte yeni AKM tanıtım toplantısına katılan ünlü isimler... Yeni Atatürk Kültür Merkezi'nin tanıtımı "AKM Yeniden" başlığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla yapıldı. Toplantıya aralarında, Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, Elif Güvendik, Reyhan Karaca, Ebru Yaşar, Fatih Ürek, Metin Özülkü, Serkan Çağrı ve Cengiz Kurtoğlu'nun da bulunduğu bir çok ünlü isim katıldı.

akm6

akm5

akm4

akm3

akm2

Yeni AKM tanıtım toplantısına ünlü akını...! ile ilgili etiketler receptayyiperdoğan ebruyaşar fatihürek orhangencebay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.