Yeni Akit'ten tartışılacak manşet! Konu oruç...

Futbolculara oruç tutturmayıp, oruç tutan futbolcuları da kadroya almayıp baskı uyguladıklarını iddia eden Yeni Akit, Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Ersun Yanal’ı eleştirdi.

Akit’in haberinde şu ifadeler dikkat çekti: “Müslümanların büyük bir ihtimam gösterdiği oruç ibadeti performansı düşürdüğü iddiasıyla Türkiye'deki futbolculara adeta yasaklanıyor. Birçok Türk teknik direktör, 'yedek bırakma' ya da üstü kapalı imalarla futbolcuların oruç tutmasını istemiyor.”

Akit, Fatih Terim’in "Müslümanlıkta muhakkak ki çok önemlidir oruç tutmak. Ancak işiniz buna müsaade etmiyorsa önce işinizi yapıp sonra bunu kaza etmek gibi bir kural vardır. Biz onların yerine de oruç tutarız" dediğini, Mustafa Denizlinin, "Oruç ister istemez futbolcunun performansını ve dayanıklılığını olumsuz etkiliyor" dediğini ve Ersun Yanalın ise çalıştırdığı takımlarda futbolcuların oruç tutmaması yönünde baskı uyguladığını öne sürdü.

Yeni Akit'ten tartışılacak manşet! Konu oruç...

 

Yeni Akit'ten tartışılacak manşet! Konu oruç... ile ilgili etiketler Ersun Yanal Fatih Terim futbol Mustafa Denizli oruç
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.