Yeni Akit'in GYY'sini öldüren Cemil Yavuz Karanfil spor, motosiklet ve seyahat tutkunu!

Türkiye, Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in öldürülmesini konuşuyor. Katilin damadı çıkması ise kafalardaki soru işaretlerini artırıyor.

KOMŞULARINA "MÜDAHALE ETMEYİN" DEDİ

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, iddiaya göre Başakşehir'de oturan kızı Esma ile damadı Cemil Yavuz Karanfil'in arasındaki tartışmayı bitirmek için evlerine gitti. Ne olduysa bundan sonra oldu. Cemil Yavuz Karanfil, evden elindeki kanlı bıçakla çıktı. Komşularına ise müdahale etmemelerini söyleyerek cinayet mahallinden uzaklaştı.

CEMİL YAVUZ KARANFİL'İN YAŞAM TARZI OLDUKÇA 'ELİT'

Kayınpederini öldürdükten sonra eşini de yaralayan Cemil Yavuz Karanfil'in profili ise alışılagelmiş türden değil. Karanfil, Marmara Üniversitesi Makina Mühendisliği'nden mezun. Sosyal medyadaki paylaşımlarında motor tutkusu ve spora olan yatkınlığıyla fark ediliyor. Ayrıca sık sık yurtdışına yaptığı seyahatlerle de dikkat çekiyor.

fot-126

fot-2184fot-151

fot-193_1

fot-719

kadir-demirel-in-damadi-cemil-yavuz-karanfil-in-9673417_198_m

kadir-demirel-in-damadi-cemil-yavuz-karanfil-in-9673417_8404_m

kadir-demirel-in-damadi-cemil-yavuz-karanfil-in-9673417_8090_m

SuperHaber

Yeni Akit'in GYY'sini öldüren Cemil Yavuz Karanfil spor, motosiklet ve seyahat tutkunu! ile ilgili etiketler Yeni Akit cemil yavuz karanfil kadir demirel yeni akit cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.