Yeni Akit Acun Ilıcalı'yı hedef aldı

Yeni Akit gazetesi TV8 ekranlarına gelen 'Çılgın Sayısal Loto' üzerinden kanal sahibi Acun Ilıcalı'yı hedef aldı. Ünlü televizyoncu, söz konusu haberde 'toplumun ahlakını dinamitleyen Acun Ilıcalı' şeklinde nitelendirildi.

Yeni Akit, TV8'de Milli Piyango'ya bağlı Çılgın Sayısal Loto'yu sunmaya başlayan şarkıcı Seda Sayan ve TV8'in sahibi, televizyoncu Acun Ilıcalı'yı hedef aldı.

'TOPLUMUN AHLAKINI DİNAMİTLEYEN ACUN ILICALI'

Sayan'ın çekilişi sunarken 'Bismillah' demesini hedef alan Akit haberde "Allah'ın haram kıldığı sayısal loto için skandal ifadeler kullanan Seda Sayan, programı 'Haydi Bismillah' diyerek açtı" ifadesi kullanıldı. Acun Ilıcalı da haber de 'devşirme programlarıyla toplumun ahlakını dinamitleyen Acun Ilıcalı' şeklinde nitelendirildi.

DEKOLTELİ GÖRÜNTÜYE MOZAİK!

Yeni Akit ilgili haberinde vatandaşların program için RTÜK'e çağrı yaptığını da iddia ederken, Seda Sayan'ın dekolteli görüntüsü de bulanıklaştırıldı.

Yeni Akit Acun Ilıcalı'yı hedef aldı

Şarkıcı Seda Sayan, yeni programı “Çılgın Sayısal Loto” TV 8’de başlamıştı. Çılgın Sayısal Loto çekilişi, Seda Sayan’ın sunuculuğunda saat 21.45’te gerçekleştirilmişti.

Sayan programda şu ifadeleri kullanmıştı;

"Bütün çekilişlerimiz her zaman canlı olarak noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda yapılıyor, çekilişe başlamadan önce noter huzurunda toplar tartılıyor ve gerekli kontroller yapılıyor. Çekilişler Dünya Piyango Birliği onaylı, son teknoloji makinalarda şeffaf bir şekilde ve el değmeden gerçekleşiyor."

 

Yeni Akit Acun Ilıcalı'yı hedef aldı ile ilgili etiketler Seda Sayan Yeni Akit Acun Ilıcalı TV8
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.