Yengesiyle birlikte olan Joe Biden'ın oğlu ilk kez konuştu!

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın hayatını kaybeden abisinin eşiyle yaşadığı ilişkiyi yıllar sonra kabul etti. Joe Biden'ın da desteklediği bu ilişkiye dair Hunter Biden'dan açıklama geldi. Yengesiyle ilişki yaşayan Hunter Biden, "Bu şey ikimizin de paylaştığı ağır yastan doğdu." dedi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, ölen abisinin eşi Hallie ile tüm dünyanın konuştuğu ilişkinin detaylarını ilk kez açıkladı. Bir çok insana kafa karıştırıcı gelmesinin sebebini anladığını dile getiren Hunter Biden, "Benim için anlatması zor bir şey değil. Bu şey ikimizin de paylaştığı ağır yastan doğdu. dedi.

 

AĞABEYİNİN ÖLÜMÜNDEN 2 YIL SONRA İLİŞKİ BAŞLADI

2015'te 46 yaşında hayatını kaybeden abisi Beau'nun eşi Hallie ile yaşadığı ilişkiyi, yeni kitabı "Beautiful Things"in tanıtımında detaylarıyla anlattı. Hunter, "Birçok insana kafa karıştırıcı gelmesinin nedenini anladığını" söyledi. İkili, Beau'nun ölümünden 2 yıl sonra, 2017'de bir araya gelmişti.

Yengesiyle birlikte olan Joe Biden'ın oğlu ilk kez konuştu!

İLİŞKİ AĞIR YASTAN DOĞDU

Hunter, "Sanırım insanların kafasını karıştırdı. Ve ben bunu anlıyorum. Ancak benim için anlatması zor bir şey değil. Bu şey ikimizin de paylaştığı ağır yastan doğdu. Birlikteydik ve doğru şeyi yapmaya çalışıyorduk. Daha sonra o aşk, kaybettiğimiz şeyin yerini doldurabileceğimiz umuduyla aşk umuduna dönüştü" ifadelerini kullandı.

YENİ DOĞAN BEBEĞİNE AĞABEYİNİN İSMİNİ VERDİ

Uzun süredir uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele eden Hunter, “Muhtemelen vermemem gereken birçok karar verdim. Beni tanıyan insanlar için çok daha fazla şefkat ve anlayış vardı, ama korkunç bir zamandı” itirafında bulundu. Hunter yengesinden ayrıldıktan sonra 2019 yılında tanışmalarından sadece bir hafta sonra Melissa Cohen adlı film yapımcısı Güney Afrikalı bir kadınla yeniden evlendi. Yeni doğan bebeklerine ölen ağabeyinin Beau ismini verdi.

JOE BIDEN İLİŞKİYİ DESTEKLEMİŞTİ

2017'de yerel basında yer alan haberlere göre Joe ve Jill Biden ilişkiyi desteklemişti. Hunter, ilişkiye gelen tepkiler sebebiyle World Food Program US'in yönetiminden istifa etmişti.

Yengesiyle birlikte olan Joe Biden'ın oğlu ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Joe Biden hunter biden
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.