Yen Letonya'yı bitir işi! İşte EURO 2024 yolunda muhtemel 11'ler

A Milli Futbol Takımımız bu akşam UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu yedinci maçında Letonya'yı konuk edecek. Konya'da oynanacak maçı kazanmamız halinde EURO 2024'e gitmeyi garantiliyoruz. İşte maç öncesi tüm detaylar ve muhtemel 11'ler...

Türkiye, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde ikinci maçına Letonya karşısında çıkacak.

Ay-yıldızlı ekip, Montellla yönetimindeki ilk maçına deplasmanda Hırvatistan karşısında çıktı ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu yedinci maçında yarın Konya'da Letonya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, tarihindeki 620. müsabakaya çıkacak.

TÜRKİYE - LETONYA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 yolunda Letonya ile karşı karşıya geliyor. Türkiye - Letonya maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak.

Yen Letonya'yı bitir işi! İşte EURO 2024 yolunda muhtemel 11'ler

"FARKLI BİR STRATEJİ İLE SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

Vincenzo Montella, karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına, milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile katıldı.

Montella, takımda çok iyi bir değişim olduğunu belirterek, geri bildirim alabilmek için futbolcularla iletişimde olmasının önemli olduğunu vurguladı.

Letonya ile çok önemli bir maça çıkacaklarının hatırlatılması üzerine Montella, rakibin yaş ortalaması itibarıyla genç bir takım olduğunu dile getirdi.

Montella, maçta taraftar desteğini beklediğini ifade ederek, "Zaten Konya halkının ve genel olarak Türkiye'deki taraftarlar ne kadar duygulu ve tutkulu olduklarını hepimiz biliyoruz. O yüzden bu konuda şüphem yok. Yusuf Sarı'yı çok iyi tanırım kendisini ama bir haftadır takımla antrenmana çıkamamıştı. Bugün itibariyle antrenmanda olacağını düşünüyoruz. Bugün gördükten sonra da genel kararımızı vereceğiz." diye konuştu.

Hırvatistan karşısında oynadıkları oyunda planların işlediğinin hatırlatılması üzerine Montella, "Farklı bir stratejiyle sahada olacağız. Hem çok sabırlı olacağız hem de topu çok hızlı çevireceğiz. Herhangi bir şekilde anksiyeteye yol açmadan, çok sabırlı bir şekilde olmamız gerekiyor. Kendi oyun planlarımızı ona göre işleyeceğiz." dedi.

MUHTEMEL 11'LER:

TÜRKİYE: Uğurcan, Ferdi, Samet, Abdülkerim, Cenk, İsmail, Salih, Hakan, İrfan Can, Kerem, Barış Alper

LETONYA: Ozols, Savalnieks, Balodis, Tobers, Ciganiks, Savaljevs, Emsis, Jaunzems, Ikaunieks, Daskevics, Uldrikis

Yen Letonya'yı bitir işi! İşte EURO 2024 yolunda muhtemel 11'ler ile ilgili etiketler Türkiye Letonya canlı yayın TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.