Yemin töreni öncesi Biden'ın kızından çok konuşulacak sözler

ABD'de yemin ederek bugün Başkanlık görevine başlayacak Joe Biden'ın kızı Ashley Biden, verdiği röportajda Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'a taş attı. Ashley Biden, Ivanka gibi Beyaz Saray'da danışmanlık yapmayacağını söyledi.

ABD'nin seçilmiş başkanı Joe Biden'ın kızı Ashley Biden, babasının yemin töreninden saatler önce bir röportaj verdi. Röportajında babasının aileye verdiği değere dikkat çeken Ashley Biden, ağabeyi Beau’nun ölümünü ve yıllar boyunca ailenin sıkı bağlarını nasıl koruduklarını aktardı.

Sosyal hizmet alanında yüksek lisans derecesine sahip ve kariyerini bir sosyal adalet aktivisti olarak sürdüren Ashley Biden, kendi platformunu da sosyal adalet ve toplum gelişimi için kullanacağını belirtti.

‘AMERİKA İÇİN ÇOK ŞEY YAPACAK’

Babası ile çok gurur duyduğunu belirten 39 yaşındaki Ashley Biden, “O, Amerika için çok şey yapacak buna inanıyorum” ifadesini kullandı.

IVANKA TRUMP'A TAŞ

Röportajda Ivanka Trump'a da taş atan Ashley Biden, onun gibi Beyaz Saray'da danışman olarak görev almayacağını açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Donald Trump özellikle kızı Ivanka Trump ve kocası Jared Kushner, sırasıyla başkanın özel asistanı ve kıdemli danışmanı olması tartışmalara yol açmıştı.

Eski genelkurmay başkanı John Kelly'nin 2018'de başkanın Kushner'ın güvenlik iznini onaylamasını emrettiğini bildirmesinin ardından, Ivanka ve kocasına nasıl üst düzey güvenlik izni verildiğine dair bir soruşturma başlatılmıştı. Kushner’ın çok gizli güvenlik izni daha sonra düşürülmüştü.

BİDEN GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETMİŞTİ

Öte yandan ABD’nin seçilmiş Başkanı Joe Biden, başkent Washington DC’ye doğru yola çıkmadan önce Delaware eyaletinde yaptığı veda konuşmasında gözyaşlarını tutamamıştı.

Biden, “İyi ve kötü günler boyunca her şey için Delaware’li dostlarıma bugün burada bulunan tüm Biden ailesi adına teşekkür etmek istiyorum, her birimiz için ne kadar önemli olduğunuzu ifade etmek istiyoruz” demişti.

 

Yemin töreni öncesi Biden'ın kızından çok konuşulacak sözler ile ilgili etiketler Ivanka Trump Donald Trump ABD Joe Biden Ashley Biden başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.