Yemekteyiz'de Yapılan Ördek Gündem Oldu! Erdem Dilbaz Kimdir, Ne İş Yapıyor?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında pişirdiği Ördek ile gündem olan Erdem Dilbaz kimdir, ne iş yapıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının ilgi gören yapımlarından biri olan Yemekteyiz'de yine oldukça ilginç olaylar yaşandı. Erdem Dilbaz isimli yarışmacının pişirdiği ördek diğer yarışmacılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Ancak Erdem Dilbaz ve yaptığı ördek sosyal medyada gündem oldu ve büyük destek gördü. Konuya Vedat Milor'da dahil olunca işler başka bir boyuta taşındı.

Erdem Dilbaz adlı yarışmacını farklılık yaratmak adına menüsüne ördek ekledi. Şık bir sunumla yaptığı yemekleri misafirlerine ikram eden Erdem Dilbaz, hiç beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kaldı. Diğer tüm yarışmacılar Erdem Dilbaz'ı eleştiri yağmuruna tuttu ve ördeğin az piştiğini iddia etti. Ancak Erdem Dilbaz ve yaptığı yemekler izleyicilerden büyük destek aldı. Erdem Dilbaz'ın ördeği ilginç bir şekilde sosyal medyada gündem olunca, konuya Vedat Milor'da dahil oldu.

Bir çok izleyici, diğer yarışmacılara tepki gösterirken, ''Salça soğan, sulu yemek harici hiçbir yemeği beğenmiyorlar'' şeklinde yorumlarda bulundular. Erdem Bey'in çok iyi yemekler sunduğunu belirten izleyiciler, konuya Vedat Milor'u da dahil etmek için paylaşımlarına etiketlediler. Vedat Milor'da kendisine atılan bu pası değerlendirdi ve konuya anında dahil oldu.

Erdem Dilbaz'ın ördeğini beğendiğini dile getiren Vedat Milor, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "Yalnız ördek çok iyi gözüküyor. Beyefendi her eti içindeki en küçük nem dahi yok olana kadar pişirtenlerin gazabına uğramış maalesef." ifadelerini kullandı.

Yemekteyiz'de Yapılan Ördek Gündem Oldu! Erdem Dilbaz Kimdir, Ne İş Yapıyor? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.