Yemekteyiz'de Masterchef yarışmacıları yarıştı!

Yemekteyiz kim kazandı? 29 Mart Yemekteyiz haftanın finalinde yarışan isim Ercan Uçar olacak. Bu hafta Masterchef Türkiye yarışmacıları rekabet ettiler. En yüksek puanı alan isim ise haftanın birincisi olacak. Kimin kazanacağı ise merak konusu. Peki 29 Mart Yemekteyiz'de kim kazandı? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? Geçtiğimiz yıl ekranlara gelen Masterchef Türkiye'nin iddialı yarışmacıları ekranların sevilen programı Yemekteyiz'de bu hafta yarıştılar. Haftanın finali ise bugün gerçekleşiyor. Birini olan isim ise 10 bin TL ödülün sahibi olacak. Peki Yemekteyiz'de birinci kim oldu? 10 bin TL'yi 29 Mart'ta kim kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz'de Masterchef yarışmacıları yarıştı!

Ekranların sevilen yarışmasında bu hafta Masterchef Türkiye yarışmacıları yarıştı. Bu hafta yarışan Masterchef Türkiye yarışmacıları ise Esra Aydoğdu,Tuğçe Sökesoğlu,Meltem Alan Taşbaş, Mehmet Sur ve Ercan Uçar oldu.

Haftanın birincisi

 oluyor.

YEMEKTEYİZ 25-29 Mart YARIŞMACILARI

ESRA AYDOĞDU KİMDİR?

Bu haftanın ilk gününde yarışa isim Esra Aydoğdu oldu.Aydoğdu,42 yaşında ve işletmeci. 19 yaşında bir oğlu ve aynı zamanda 16 yaşında ikizleri var. Spor Akademisi mezunu olan Esra Aydoğdu senelerce basketbol oynamış ve Milli Takım’a kadar yükselmiş. Daha önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasında birinci olan yarışmacı daha sonra katıldığı Masterchef yarışmasında hem baskın karakteri hemde lezzetli yemekleri ile adından söz ettirdi.

TUĞÇE SÖKESOĞLU KİMDİR?

Tuğçe Sökesoğlu ise haftanın ikinci gününde yarıştı.29 yaşında olan Sökesoğlu işletme sahibi.Rizeli olan isim konservatuvar mezunu. Daha önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasında ikinci oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasında 9 hafta yarışan yarışmacı dikkat çekti.

MELTEM ALAN TAŞBAŞ KİMDİR?

Ekranların sevilen programında haftanın üçüncü günü yarışacan isim ise Meltem Alan Taşbaş oldu. Taşbaş, 3,5 yıllık evli ve bir çocuk annesi. Bugüne kadar birçok restoranda çalışan yarışmacı anne olduktan sonra mesleğine bir süre ara vermiş.Daha önce katıldığı yemekteyiz yarışmasında üçüncü olan yarışmacı Masterchef yarışmasında mutfaktaki başarısı ile en çok konuşulan isimler arasında yer aldı ve yarı finale kadar yarıştı.

MEHMET SUR KİMDİR?

Haftanın dördüncü gününde yarışan yarışmacı Mehmet Bey, 12 yıllık evli ve 3 çocuk babası. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı uzun yıllar restaurantlarda çalıştıktan sonra şimdilerde kendi restauranlarını işletiyor. Yarışmacı daha önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasında birincilik yaşamıştı. Masterchef yarışmasında tam 14 hafta kalan yarışmacı hem sempatik halleri hemde konuşmaları ile yarışmaya damga vurmuştu.

ERCAN UÇAR KİMDİR?

Haftanın sonun gününde yarışacak olan Ercan Bey, 6 yıllık evli ve iki çocuk babası. Aslen Maliye mezunu olan yarışmacı uzun yıllar yeme içme sektöründe operasyon müdürü olarak çalışmış. 11 sene İngiltere’de yaşayan yarışmacı daha önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasında birinci olmuştu. Masterchef yarışmasında da kendine özgü karakteri ve çizgisi ile en çok konuşulan isimler arasına girmiştir.

 

Yemekteyiz'de Masterchef yarışmacıları yarıştı! ile ilgili etiketler Yemekteyiz 29 Mart
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.