Yemekteyiz'de bir yayın daha sona erdi!

Yemekteyiz 29 Ocak canlı izle! Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz haftanın üçüncü gününde devam ediyor. Yemek tadımı tamamlandıktan sonra puanlama aşamasına geçiliyor. İşte Yemekteyiz 29 Ocak canlı izle! Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz 29 Ocak canlı izle! Ekranların sevilen programı hafta içi her gün TV8'de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Her hafta 5 isim yarışıyor. Bugün 3.günün yarışmacısı yemekleriyle yarışıyor. İşte Yemekteyiz 29 Ocak canlı izle!

TV8 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ

Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı hız kesmeden devam ediyor. Birçok yarışmacıyı ağırlayan program oldukça çekişmeli geçerken aynı zamanda farklı tatları da izleyiciyle buluşturuyor. Programın sunuculuğunu Seda Sayan üstlenirken farklı tarzlardaki yarışmacılarla izleyiciye eğlenceli saatler vaat ediyor.

Yemekteyiz'de bir yayın daha sona erdi! ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı yayın canlı izle 29 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.