Yemekteyiz'de kim kazandı? 6 Eylül birinci kim oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? Yeni sezonu ile TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Yemekteyiz'de bir haftanın finalinde daha gelindi. Birinci olan isim ödülün sahibi olacak. Peki 6 Eylül Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? Yemekteyiz'in yeni sezon sunuculuğunu Seda Sayan gerçekleştiriyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda cuma günleri ise haftanın finali gerçekleştiriliyor. Haftanın finalinde puanlar açıklanıyor.

YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

EMİNE KAYA

1. gün yarışmacısı olan Emine Kaya aslen Samsun'lu. 3 çocuk annesi olan Emine Kaya emekli olsa da çalışmaya devam ediyor.

ÖZLEM ŞEN

2. gün yarışmacısı olan Özlem Şen, evli ve iki çocuk annesi. Yemekteyiz yarışmasında ise kendisine oldukça güveniyor.

SONER CİRE

3. gün yarışmacısı olan Soner Cire, Bilgisayar Operatörü. Bir süredir çalışmayan Soner Cire, yarışmada gelebilecek olan eleştirilere şimdiden hazırlıklı olduğunu söylüyor. Yemek yapma konusunda iddialı olan Soner Cire elinin lezzetine çok güveniyor.

HAMİT DEVECİ

4. gün yarışmacısı olan Hamit Deveci Muhasebeci olarak hayatını sürdürüyor. Evli ve 5 çocuk babası olan Hamit Deveci'nin 900 yemek çeşidi yaptığı biliniyor.

NALAN ALTUNEL

5. gün yarışmacısı olan Nalan Altunel, Evli ve 1 çocuk annesi. Emeklilik günlerinin tadını çıkaran Nalan Altunel için olmazsa olmazlar arasında temizlik geliyor.

Yemekteyiz'de kim kazandı? 6 Eylül birinci kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz TV8 6 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.