Yemekteyiz gündüz kuşağında ekranlara geliyor

Yemekteyiz 18 Şubat canlı izle! Yemekteyiz'de haftanın 3.gün yarışmacısı yemekleri yarışacak. Program bugün kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın birincisi cuma gününde haftanın finalinde açıklanacak. İşte Yemekteyiz 18 Şubat canlı izle!

Yemekteyiz 18 Şubat canlı izle! Ekranların sevilen ismi Seda Sayan, Yemekteyiz'in sunuculuğunu yapıyor. Bugün ise yeni bir hafta başladı. Yeni yarışmacılar ile program kaldığı yerden devam ediyor. İşte Yemekteyiz 18 Şubat canlı izle!

TV8 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SEDA SAYAN VE YEMEKTEYİZ PROGRAMI YAYIN SAATLERİ

Pazartesi günü başlayan yarışma cuma günü puanlamanın yapılması ve birincinin seçilmesiyle sonlanıyor. Saat 16.00'da başlayan program bütün heyecanıyla izleyicilerin bütün ilgisini üzerine topluyor. Özellikle ev hanımlarının oldukça ilgisini çeken program yemekteyiz izle seçenekleriyle canlı yayın olarak internet üzerinden de izleyicilere sunuluyor.

Yemekteyiz gündüz kuşağında ekranlara geliyor ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı yayın canlı izle TV8 Seda Sayan canlı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.