Yemeksepeti kimin? Yemeksepeti sahibi kim?

Yemeksepetindeki taciz iddiaları sonrasında ‘Yemekspeti kimin’ ve ‘Yemek sepeti sahibi kim’ soruları gündeme geldi. Peki, yemeksepeti kimin? Yemeksepeti sahibi kim? İşte detaylar…

Yemeksepetinde yaşanan taciz iddiaları sonrasında vatandaşlar aramalarına devam ediyor. Şirketten konu hakkında bir son dakika açıklaması gelirken yemeksepeti kimin? Yemeksepeti sahibi kim? soruları gündem oldu.

YEMEKSEPETİ SAHİBİ NEVSAT AYDIN KİMDİR?

1976 yılında dünyaya gelen Nevzat Aydın, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra Boğaziçi mezunlarına özel ABD üniversiteleri bursu alarak Francisco Üniversitesi’nde İşletme, Ekonomi MBA programına başladı.

San Francisco’daki yüksek lisans eğitimi sırasında, Silikon Vadisi’ndeki start-up ortamını gözlemleme şansı yakaladı. Yemek siparişi modelleri özellikle ilgisini çekti ve Türk tüketicisine özel bir model geliştirerek, bu alanda bir girişim başlatma kararı aldı. MBA’ini bitirmesine 6 ay kala okulu yarıda bırakarak, Yemeksepeti’ni hayata geçirmek için İstanbul’a döndü.

2015 yılında Nevzat Aydın yönetimindeki Yemeksepeti.com, Türkiye internet tarihinin o güne kadarki en yüksek değerlemesi olan $589 milyon karşılığında dünyanın en büyük online yemek sipariş platform Delivery Hero bünyesine katıldı.

 

Yemeksepeti kimin? Yemeksepeti sahibi kim? ile ilgili etiketler Yemeksepeti Yemeksepeti kimin Nevzat Aydın Nevzat Aydın kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.