Yemeksepeti çöktü mü? Neden açılmıyor?

Türkiye'nin en popüler çevrim içi yemek sitesi Yemeksepeti'ne giriş yapılamıyor. Yemeksepeti'ne giriş yapan kullanıcılar, “Sistemde teknik bir problem oluştu, teknik ekibimiz bu konuyla ilgileniyor. En kısa sürede sorunu çözüp aranıza döneceğiz. Sabrınız için teşekkürler'' uyarısı ile karşılaşıyor. Peki, Yemeksepeti çöktü mü? Neden alışmıyor? Ayrıntılar haberimizde...

2001 yılında kurulan Yemeksepeti, 20 milyondan fazla üye sayısına sahiptir ve günde ortalama 600 bin sipariş almaktadır. Yemeksepeti, 2020 yılında 32 bin 437 yeni restoranın dijitalleşerek online paket servis sistemine başlamasını sağladı. Bugün, Yemeksepeti uygulamasına giriş yaparak yemek siparişi vermek isteyen kullanıcılar, "Sistemde teknik bir problem oluştu" uyarısıyla karşılaşıyor. Uygulamaya giriş yapamayan kullanıcılar, "Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor?" sorusunu arama motorlarında aratıyor. Peki, Yemeksepeti çöktü mü? Neden alışmıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Yemeksepeti çöktü mü? Neden açılmıyor?

İLERLEYEN SAATLERDE YENİDEN HİZMET VERMESİ BEKLENİYOR

Yemeksepeti kullanıcıları sipariş vermek için siteye ya da mobil uygulamaya girdiklerinde uyarı yazısıyla karşılaştılar. Yemeksepeti'nin internet sitesi ve mobil uygulaması şu anda yanıt vermiyor. Bazı kullanıcılar Twitter üzerinden YemekSepeti'nin çöktüğü hakkında paylaşımlar yapıyor. YemekSepeti tarafından konu hakkında bir açıklama gelmedi. Sitenin ve uygulamanın ilerleyen vakitlerde yeniden hizmet vermesi bekleniyor.

YEMEKSEPETİ ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN GİRİLMİYOR?

Uygulama ve internet sitesinin çöktüğü düşünülüyor. Siteye ulaşmaya çalışan kullanıcılar şu yanıtı alıyor:

YemekSepeti'ne girmek isteyen kullanıcılar “Sistemde teknik bir problem oluştu, teknik ekibimiz bu konuyla ilgileniyor. En kısa sürede sorunu çözüp aranıza döneceğiz. Sabrınız için teşekkürler'' uyarısı ile karşılaştı.

Yemeksepeti çöktü mü? Neden açılmıyor? ile ilgili etiketler Yemeksepeti yemeksepeti neden açılmıyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.