Yeliz Yeşilmen'den tepki çeken ilginç açıklama: 'Ünlü ve güzelseniz evlilikte şiddet görebilirsiniz'

2010 yılında evlendiği Adanalı ünlü iş adamı eşi Ali Uğur Akbaş ile evli olduğu süreçte çok kez şiddetine maruz kaldığını açıklayan Yeliz Yeşilmen geçtiğimiz Eylül ayında boşanmıştı. 11 yıllık evliliğinin şiddet yüzünden bittiğini açıklayan 42 yaşındaki iki çocuk annesi model, sunucu, şarkıcı, ve oyuncu Yeliz Yeşilmen yaptığı yeni açıklamalarla sosyal medyada büyük tepki çekti.

Bir süredir ekranlardan uzakta yaşam süren Yeliz Yeşilmen özel hayatıyla ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor...

Yeliz Yeşilmen'den tepki çeken ilginç açıklama: 'Ünlü ve güzelseniz evlilikte şiddet görebilirsiniz'

2010 yılında hayatını birleştirdiği Adanalı ünlü iş adamı eşi Ali Uğur Akbaş ile geçtiğimiz Eylül ayında sessiz sedasız yollarını ayıran 42 yaşındaki sanatçı Yeliz Yeşilmen yaptığı ilginç açıklamalarla gündem oldu. Nişantaşı'nda görüntülenen Yeşilmen kadına şiddet hakkında söyledikleriyle ağızları açıkta bıraktı.


Ali Uğur Akbaş ile evliliğinin şiddet yüzünden bittiğini söyleyen Yeliz Yeşilmen oldukça “Şiddet görmeyen kadın mı var? Ben de evliliğimde şiddet gördüm ama karşılığında şiddet gösterdim.” şeklindeki açıklamasıyla herkesi şoke etti.

Evli kadınlara tavsiyede de bulunan Yeşilmen, “Kadınlara tavsiyem; biraz sakin olmaları ve çenelerini tutmalarıdır.Bir evlilikte âşıksan, karşılıklı şiddet olur. Hele hele güzel ve ünlü bir insansanız, evlilikte şiddet görebilirsiniz. Ben gördüm ama karşılığını da vermişimdir. Dediğim gibi; bizim evliliğimizde yaşadığımız şiddet karşılıklı aşırı sevgi ve aşktan kaynaklıdır” diyerek tepki çekti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

2020'de yayınladığı bir videoda gözyaşları içinde "Sonumun Bergen gibi olmasını da istemiyorum" diyen Yeşilmen'in yaptığı şiddet açıklamalarına tepki yağdı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan Yeşilmen'in açıklamaları özellikle kadınları kızdırdı.

 

Yeliz Yeşilmen'den tepki çeken ilginç açıklama: 'Ünlü ve güzelseniz evlilikte şiddet görebilirsiniz' ile ilgili etiketler kadına şiddet Yeliz Yeşilmen ali uğur akbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.