Yeğeni tacizle suçlamıştı... Mahkemeden Ricky Martin hakkında karar çıktı

50 yaşındaki Latin şarkıcı Ricky Martin, yeğeni Dennis Yadiel Sanchez'e taciz ettiği ve fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla karşı karşıya kalmıştı. 21 yaşındaki genç, dayısına dava açmıştı. Ricky Martin bugün hakim karşısına çıktı. İşte detaylar...

50 yaşındaki şarkıcı Ricy Martin'in üvey kız kardeşi Vanessa'nın oğlu Dennis Yadiel Sanchez, dayısıyla 7 ay ilişki yaşadığını, bu süreçte kendisine şiddet uygulandığını ileri sürüp dava açmıştı. 21 yaşındaki genç, ilişkileri bittiği halde Martin'in kendisini rahatsız ettiğini, evinin etrafında dolaştığını da ileri sürmüş ve şarkıcı hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırmıştı.


Kendisine yönelik iddiaları yalanlayan Ricky Martin temize çıktı. Ünlü şarkıcının yeğeni Dennis Yadiel Sanchez, iddialarını geri çekti ve dava da reddedildi. Dava sonrası Martin, “Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı" dedi.

Yeğeni tacizle suçlamıştı... Mahkemeden Ricky Martin hakkında karar çıktı


DAVA SONRASI RİCKY MARTİN'DEN AÇIKLAMA

Ricky Martin de bu gelişme üzerine bir açıklama yaptı. İnternetteki TMZ sitesinde yayınlanan videoda Ricky Martin'in bu konudaki açıklamaları yer aldı.

Takım elbiseyle kamera karşısına geçen Ricky Martin "bir yalanın kurbanı olduğunu" belirtti. İşin en acı kısmının da bu saldırının bir aile üyesinden gelmesi olduğunu vurguladı. Martin "Halkın gözü önünde sürdürdüğüm neredeyse 40 yıllık kariyeri boyunca, son bir haftadır olduğu kadar acı verici bir şeyle uğraşmak zorunda kalmadım" dedi.

Üvey ablasının oğlu Dennis Yadiel Sanchez için de "sadece en iyisini dilediğini" belirtti ünlü şarkıcı ve onun "ışığı bulmasını istediğini" sözlerine ekledi. Martin "Bir yalan çok büyük zarara sebep olabilir. Bana, eşime, çocuklarıma ve aileme zarar verdi" dedi.

Ricky Martin bu süreç boyunca çok incindiğini de gizlemedi. İki dakika süren videonun sonunda da "Şimdi benim için iyileşme zamanı. Çok incindim. Yeniden tünelin sonundaki ışığı görebilmem için sükunete ihtiyacım var. Işığı bulacağım, her zaman yapmayı başardığım gibi" diyerek bitirdi.

 

Yeğeni tacizle suçlamıştı... Mahkemeden Ricky Martin hakkında karar çıktı ile ilgili etiketler mahkeme dava ricky martin suçlama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.