Yeğeni, PKK'nın elebaşı Öcalan için özgürlük istedi!

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni HDP'li vekil Ömer Öcalan, "Kürt sorunu"nun çözümü için İmralı'yı işaret etti. Yeğen Öcalan, "Öcalan konuşuluyorsa, onun da konuşmaya hakkı vardır" ifadesiyle amcası için özgürlük talep etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de bir "Kürt sorunu" olduğunu iddia ederek çözümün HDP'de olduğunu söylemiş, HDP'li Sezai Temelli de bunun üzerine "Çözümün adresi ve asıl muhatabı İmralı'dır" diyerek PKK elabaşı Öcalan'ı adres göstermişti.

ÖCALAN'IN YEĞENİ DE TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Türkiye'nin gündemine oturan "muhatap tartışması" sürerken, bir başka açıklama da terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni olan HDP'li vekil Ömer Öcalan'dan geldi.

"ONUN DA KONUŞMAYA HAKKI VAR"

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; PKK'nın yayın organına konuşan yeğen Öcalan, "Öcalan konuşuluyorsa, O'nun da konuşmaya hakkı vardır" dedi.

"FİZİKİ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KONUŞMAMIZ GEREKİYOR"

Bebek katili Öcalan'ın "Kürt sorununu" demokratik yollardan çözme noktasında muhatap alınması gerektiğini ifade eden HDP'li Öcalan, "Bunları göz önünde bulundurarak tecridi de ortadan kaldırarak Sayın Öcalan'ın direk halkla temas kurması gerekiyor. Artık Sayın Öcalan'ın fiziki özgürlüğünü konuşmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

Yeğeni, PKK'nın elebaşı Öcalan için özgürlük istedi! ile ilgili etiketler HDP PKK Abdullah Öcalan Ömer Öcalan kürt sorunu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.