DeAndre Yedlin sakatlanarak oyuna devam edemedi

Galatasaray devre arası transferlerinden DeAndre Yedlin, Fatih Karagümrük maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Sağ ayak bileğine darbe alan Amerikalı futbolcunun durumu yarın çekilecek MR'ın ardından belli olacak. Levent Şahin, 27 yaşındaki ismin kırık şüphesiyle hastaneye gittiğini açıkladı.

Galatasaray'ın ABD'li sağ beki DeAndre Yedlin, Fatih Karagümrük maçında sakatlandı. 27 yaşındaki futbolcunun yerine 28. dakikada Şener Özbayraklı oyuna dahil oldu.

Geçen hafta kırmızı kart ceza nedeniyle forma giyemeyen Yedlin, maçında 20. dakikasında ceza sahası içinde Jeremain Lens ile girdiği ikili mücadele sonrasında sağ ayak bileğine darbe aldı. Yedlin, tedavisinin ardından 26. dakikada oyuna girdi. ABD'li futbolcu 1 dakika sonra kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi. 

DeAndre Yedlin sakatlanarak oyuna devam edemedi

Sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Fatih Terim, son oynadıkları Hatayspor maçına göre Karagümrük karşısında 11’de 5 değişiklik yaptı. Terim, Şener, Saracchi, Arda Turan, Feghouli ve Onyekuru’nun yerine Yedlin, Marcao, Emre Akbaba, Oğulcan ve Babel’e görev verdi.

Sahaya Muslera kaptan olarak çıktı. Fatih Terim ve Ümit Davala cezalarından dolayı yedek kulübesinde bulunmuyor. Takımın başında Yardımcı Antrenör Levent Şahin yer aldı.

Annesinin vefatı dolayısıyla ülkesi Nijerya’ya giden Henry Onyekuru ile sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Martin Linnes kadroda yer almadı. Sakatlığı geçen Kerem Aktüroğlu da yedekler arasında yer aldı.

Korona virüse yakalandıkları için bir süredir karantinada olan Taylan Antalyalı ile Emre Kılıç'ın testleri negatife döndü. İki futbolcu da mücadeleye yedeklerde başladı.

Süper Lig’in 25. haftasında 14 Şubat tarihinde Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan Kasımpaşa maçında yoğun kar yağışından dolayı zemin bozulmuştu. Fatih Karagümrük müsabakasında zeminin düzeldiği gözlendi.

DeAndre Yedlin sakatlanarak oyuna devam edemedi ile ilgili etiketler Galatasaray DeAndre Yedlin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.