Yedinci kattan bebeğin üzerine adam düştü!

Rusya'da inanılmaz bir olay yaşandı. Balkondan bakan bir kişi dengesin kaybedip yolda bebek arabasında annesiyle birlikte giden bebeğin üzerine düştü. Bebek ve adam feci şekilde hayatını kaybederken anne hayatının en kötü anlarında şoke oldu.

Rusya’nın Voronej kentindeki olayda bir anne bebeği ile yolda yürüdüğü sırada evinin balkonunda bakan bir kişi 7’inci kattan bebeğin üzerine düştü. Bebek de adam da hayatını kaybetti.

Düşma anından saniyeler sonra bebeğini yerden kaldıran anne şoka girdi, refleksle bir an bebeğini yerden kaldırdı. Bebeğin olay yerine çağrılan ambulansta, balkondan düşen adamın ise hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Rusya Soruşturma Komitesi olay anına ait görüntüleri kamuoyu ile paylaşırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. (İHA)

Yedinci kattan bebeğin üzerine adam düştü! ile ilgili etiketler Rusya Son dakika Bebek Anne dehşet araba bebek arabası şok

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.