YDS başvurusu nasıl yapılır 2020? YDS başvuru ücreti ne kadar?

YDS başvurusu nasıl yapılır 2020? 12 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan YDS başvuruları bugün başladı.YDS başvuruları 19-26 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak. Peki YDS başvuru ücreti ne kadar? Detaylar haberimizde...

YDS başvurusu nasıl yapılır 2020? Yabancı dil bilgisi seviyesini belirlemek isteyenler YDS'ye girecekler. YDS sınavına adım adım yaklaşılıyor. YDS başvuruları 12 Nisan 2020 tarihinde yapılacak. Peki YDS başvuru ücreti ne kadar?

YDS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

YDS kılavuzu ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayınlanıyor. YDS başvuru formu da bu adreste erişime açılıyor. İnternet aracılığıyla başvuru hakkı olan adaylar, başvuru süresi içinde ÖSYM’nin Aday İşlemleri
Sistemine (https://ais.osym.gov.tr) T.C. Kimlik/Y.U. Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak yapabiliyor. Sınav başvurusu internet ortamında yapılabildiği gibi başvuru merkezlerinde de (ÖSYM) yapabiliyor. Her iki durumda da adayların başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmalı ve fotoğraflarının güncel olduğundan emin olmalılar. Fotoğrafı güncel olmayanlar en yakın ÖSYM kurumundan güncel fotoğraf çektirebilirler. Kişisel bilgilerin yazdığı bu formda ayrıca hangi dilde sınava gireceklerini de belirtmeleri gerekiyor. Başvuru merkezine gidildiğinden mutlaka Nüfus cüzdanının adayın yanında olması gerekiyor.

2020-YDS/1 BAŞVURUSU ÜCRETİ NE KADAR?

Sınav Ücreti 130 TL, Ödeme Yerleri ise Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeleri; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

YDS başvurusu nasıl yapılır 2020? YDS başvuru ücreti ne kadar? ile ilgili etiketler YDS 2020 başvuru ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.