"Yazın Okan Buruk'la birebir konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın, 'Weghorst'u alın, sorun yaşamayın' dedim"

Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ta forma giyen Hollandalı forvet oyuncusu Weghorst'un Türkiye temsilcisi Mithat Halis'ten Galatasaray itirafı geldi.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Hollandalı futbolcu Wout Weghorst'un Türkiye temsilcisi Mithat Halis, yaz transfer döneminde oyuncuyu Galatasaray'a önerdiğini açıkladı.

"ZAHA VE TETE'Yİ ALMAYIN DEDİM"

Hoffenheim'da forma giyen Wout Weghorst ile ilgili Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yapan Mithat Halis şu ifadeleri kullandı:

"Wout Weghorst defansif yönü yüksek forvetlerden bir tanesidir. Ben Galatasaray'la konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın, 'Weghorst'u alın, sorun yaşamayın' dedim. Weghorst hem Icardi'nin yerini doldururdu hem de 10 tane Zaha, 20 tane Tete ederdi."

"OKAN BURUK'LA BİREBİR KONUŞTUM"

Okan Buruk'la bu durumu birebir konuştum, yardımcılarıyla konuştum. Galatasaraylı yöneticilerle konuştum. Weghorst'la ilgili hepsi olumluydu. Ama son anda Zaha'yı, Tete'yi aldılar"

Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş forması giyen Weghorst, devre arasında Manchester United'a transfer olmuştu. Manchester United'daki kiralık sözleşmesi sezon sonunda biten Weghorst, daha sonra bonservisinin bulunduğu Burnley'e döndü. Yeni sezonda Hoffenheim'a kiralanan Weghorst, Alman ekibinde 22 maçta 5 gol attı ve 1 asist yaptı.

"Yazın Okan Buruk'la birebir konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın, 'Weghorst'u alın, sorun yaşamayın' dedim" ile ilgili etiketler Galatasaray Wout Weghorst Wilfried Zaha Tete Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.