Yazılımcı olarak bilinen Orkun Dülgeroğlu gözaltına alındı!

Yazılımcı olarak bilinen Orkun Dülgeroğlu’nun yurtdışında firari bulunan FETÖ’cülerle gerçeğe aykırı dijital veri alışverişi yapıp kamu kurum ve kuruluşları ile yargı mensupları hakkında suç içerikli asılsız ithamlar yaydığı iddia edildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada siber zorba olarak bilinen şüpheli gözaltına alındı.

Yazılımcı olarak bilinen Orkun Dülgeroğlu gözaltına alındı. Konuya ilişkin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi.

Yazılımcı olarak bilinen Orkun Dülgeroğlu gözaltına alındı!

FETÖCÜLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIP YARGI MENSUPLARINA ASILSIZ İTHAMLARDA BULUŞMUŞ

Başsavcılık yaptığı yazılı açıklamada, Orkun Doğuş Dülgeroğlu'nun yurtdışında firari olarak bulunan FETÖ/PDY mensubu Cevheri Güven ve yine sosyal medyada "Vartolu" rumuzuyla tanınıp yurtdışında yaşayan ve hakkında çok sayıda suçtan yakalama emri bulunan Veysi Özer'le gerçeğe aykırı dijital veri alışverişi yaptığı aktarıldı. Açıklamada Dülgeroğlu'nun örgüt mensuplarıyla irtibat halinde ürettiği içeriklerle sosyal medyada kamu kurum ve kuruluşları ile yargı mensupları hakkında suç içerikli asılsız ithamlar yaydığına ilişkin ihbarlar alınması üzerine soruşturmaya başlandığı kaydedildi.

Yazılımcı olarak bilinen Orkun Dülgeroğlu gözaltına alındı! - Resim : 2

GÖZALTINA ALINDI, DİJİTAL MATERYALLER İNCELENİYOR

Soruşturma kapsamında yasal şartların oluşması üzerine şüpheli Orkun Doğuş Dülgeroğlu'nun yakalanıp gözaltına alındığı, ikametinde yapılan arama kapsamında ele geçirilen çeşitli dijital materyallere de incelenmek amacıyla el konulduğu bilgisi verildi.

 
Yazılımcı olarak bilinen Orkun Dülgeroğlu gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Siber Saldırı FETÖ Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.